!

''Du kommer bli spärrad vid nästa ej-svar'' är en text som syns efter uppdateringen av Mina Sidor. Du kan bortse från det här meddelandet och behöver inte oroa dig för att du är spärrad.

!

Vi har gjort några större förändringar i vår app, och för att den ska fungera behöver du uppdatera den. För iPhone har dock den uppdaterade versionen inte publicerats i App-store ännu, så därför fungerar inte appen i nuläget för iPhone-användare.

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Ungdomsboende

Vi tycker att hyresrätten är perfekt för dig som är ung. Du har full koll på vad ditt boende kostar; du betalar ingen insats och skulle frysen eller spisen gå sönder så kommer vi och lager dem. Du har också en flexibel boendeform om livet skulle ändra sig. 

Till våra ungdomsbostäder kan du som är max 25 år vid inflyttningstillfället söka. Du bor i bostaden med ett vanligt förstahandskontrakt och kan alltså bo kvar även efter du fyllt 26 år. 

Här kan du läsa mer om våra boenden för ungdomar

Ängegärde, Kungälv