Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Om oss

Förbo är ett bostadsföretag med god service som utvecklar boendet i hyresrätt. Det som skiljer oss från andra är att vi erbjuder ett personligt boende där du själv kan påverka hur du vill ha det genom vårt unika koncept ”Personliga hem”. Du kan hyra en bostad med egen uteplats eller trädgård oavsett om du bor i något av våra flerfamiljsområden eller radhusområden.

Förbo ägs gemensamt av Härryda, Kungälv och Lerums kommun samt Mölndals stad. Drygt 5 900 hushåll bor i Förbos fastigheter i 62 områden på 19 orter, i de fyra kommunerna.

Förbo bildades 1966 och det övergripande målet för företaget har hela tiden varit att bidra till de fyra ägarkommunernas framgång genom att kunna erbjuda ett bra boende. 

Förbo har ett sextiotal medarbetare, där ungefär hälften jobbar i våra bostadsområden som förbovärdar. Hyresintäkterna uppgår till cirka 500 miljoner kronor årligen.