!

Observera att det nu är två olika inloggningar beroende på vad du önskar göra. Sök ledigt är för dig som vill söka bostad/parkering, se dina köpoäng eller registrera dig i vår kö. Mina sidor är för dig som är hyresgäst. Sök ledigt - här ser du dina poäng och söker bostad

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Hovgårdsvägen 

Välkommen till Sjövik och våra nya hus i ett naturnära område.

Inte långt från Gråbo centrum, i natursköna Sjövik, ligger vårt område på Hovgårdsvägen med 35 nyproducerade lägenheter. Det består av tre moderna tvåvåningshus och ett enplanshus, alla i trä. Här finns tvåor, treor och fyror. Huset har ett naturnära läge med den stora sjön Mjörn och Sjövik småbåtshamn knappt en kilometer bort.

I tvåvåningshusen har de som bor på markplan varsin fin uteplats. Bor du en våning upp har du en härlig balkong. I samtliga lägenheter finns tvättmaskin, i vissa fall även torktumlare. Både bilparkering och cykelparkering finns i anslutning till lägenheterna. 

Adress

Hovgårdsvägen 40A-40F, 42A-42H, 44A-44G, 48 och 50

Karta

Karta över området (pdf)

Varmhyra

2 rok, 44, 51, 53, 54, 55 kvm: 7260 kr - 8277 kr
3 rok, 72 kvm: 9529 kr - 9793 kr
4 rok, 85 kvm: 10896 kr - 11152 kr

Fritid och service

Sjövik ligger vid Mjörns västra strand och är ett litet samhälle med närmare 1.500 invånare. Att ha landsbygdens fördelar och samtidigt närhet till både Göteborg och Alingsås gör det till en attraktiv plats att bo och växa upp på. I Sjövik finns förskola, grundskola upp till årskurs 5 och sedan flera skolor i Gråbo att välja mellan. 

I Sjövik är det nära till den lokala livsmedelsbutiken, en anrik gammal butik där du fortfarande handlar över disk, och i det gamla stationshuset finns ett bibliotek. Föreningslivet blomstrar, flera företag är etablerade här och det finns ridvägar för den hästintresserade och en multiarena för den sportintresserade. Lekplatser, fotbollsplaner och motionsspår finns det gott om.  

Kommunikationer

Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Läs mer på www.lerum.se