!

I lördagsnatt utbröt en brand i en av våra fastigheter i Lindome, Tåbrovägen 1-19. Släckningsarbetet pågick under natten till lördagen samt under hela lördagen innan den var helt släckt. Nu ska polisen påbörja en teknisk utredning om branden. Du kan läsa mer om vad som har hänt och vad som gäller här. Branden på Tåbrovägen

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll
Kalkylator

Hyra och betalning

För att underlätta betalningen av hyran kan du välja bland några olika betalsätt. Du kan betala via autogiro, få hyresavin som en e-faktura eller ansluta dig till Kivra. Hyran betalas i förskott och ska vara Förbo tillhanda senast sista vardagen varje månad.

Du som får din hyresavi utskickad får den senast den 20:e varje månad. Hyran ska betalas oavsett om du fått någon hyresavi eller inte. Du kan alltid se din hyresavi inloggad på Mina sidor.

Om du av någon anledning inte kan betala din hyra i tid är det viktigt du tar kontakt med oss för att förklara din situation. Är inte hyran inbetalad till oss på förfallodagen lämnas ärendet vidare till vårt inkassobolag.