!

Observera att det nu är två olika inloggningar beroende på vad du önskar göra. Sök ledigt är för dig som vill söka bostad/parkering, se dina köpoäng eller registrera dig i vår kö. Mina sidor är för dig som är hyresgäst. Sök ledigt - här ser du dina poäng och söker bostad

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Ölslanda

Tre och en halv kilometer från Lerums centrum ligger Stenkullen.

Ölslanda gärde

De 57 marklägenheter på Ölslanda gärde är byggda år 1992. Alla har egen trädgård och några har dessutom balkong. Området är idealiskt för barnfamiljer då det finns små lekplatser för barnen, men även är det idealiskt för dem som önskar sig en egen trädgård.

I området finns en kvartersgård, där det finns samlingslokal med bastu och pentry, i anslutning till den finns en övernattningslägenhet som de boende själva sköter och lånar ut.

Till varje lägenhet hör en bilplats med motorvärmaruttag, antingen carport eller garage. Varmförråd finns i anslutning till lägenheten och kallförråd i samtliga carportar/garage. 

Karta

Karta över Ölslanda gärde (pdf)

Ölslanda lycka 

Här finns 28 lägenheter både i parhus och i tre tvåvåningshus med fyra lägenheter i varje. Dessa stod också inflyttningsklara år 1992. Parhusen har egna trädgårdar medan lägenheterna en våning upp har balkong.

Det finns en liten fin lekplats i området som passar de små barnen. Tvättstugan ligger centralt placerad. 

Det finns också en kvartersgård med samlingslokal på Hällebergsvägen där också solariet ligger. Kallförråden finns i separat länga. Till varje lägenhet hör en carport med motorvärmaruttag. 

Hällebergsvägen

På Hällebergsvägen, även dessa var inflyttningsklara år 1992, är 57 lägenheter fördelade på radhus och två trevånings punkthus. Till alla lägenheter hör antingen en liten trädgård eller balkong. Du väljer själv om du vill leva ”balkongliv” eller ha en liten trädgård att sköta. 

Här ligger kvartersgården med samlingslokal där också solariet finns. Kallförråd finns i separat länga. Till varje lägenhet hör en carport med motorvärmaruttag. 

I området finns två gemensamma tvättstugor. Lekplatser för barnen. I de två punkthusen finns en övernattningslägenhet i varje att låna. Det är de boende själva som sköter den.

Karta

Karta över Ölslanda lycka och Hällebergsv (pdf)

Adress

Ölslanda Gärde, Ölslanda Lycka och Hällebergsvägen

Kallhyra/varmhyra

2 rok: 6071 kr - 7742 kr
3 rok:  7134 kr - 10169 kr
4 rok: 8901 kr - 10699 kr
5 rok: 9475 kr - 10579 kr

På Hällebergsvägen 20 och 34 är hyran inklusive värme.

Fritid och service

Inte allt för långt från området finns fina strövområden. Läs mer på kommunens hemsida om aktiviteter och föreningar i Lerum.

Kommunikationer

Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Läs mer på www.lerum.se