!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Stenkullen - Ölslanda

Ölslanda gärde
Ölslanda gärde är ett område med 57 st marklägenheter. Alla har egen trädgård och några har dessutom balkong. Till varje lägenhet hör en bilplats med motorvärmaruttag, antingen carport eller garage. Varmförråd finns i anslutning till lägenheten och kallförråd i samtliga carportar/garage. Uppvärmning av lägenheten sker med vattenburen elvärme. Kostnad för värme och hushållsel tillkommer. I området finns en kvartersgård, där det finns samlingslokal med pentry.

Karta över Ölslanda gärde (som pdf) >>

Hällebergsvägen och Ölslanda lycka
På Hällebergsvägen och Ölslanda lycka finns både parhus med trädgård och två höghus, där lägenheterna i markplan har uteplats och på plan 2-4 finns balkong. Totalt antal lägenheter är 85 st. I området finns tre gemensamma tvättstugor med både torkrum och torktumlare. Det finns också en kvartersgård med samlingslokal. Kallförråd finns i separat länga. Till varje lägenhet hör en carport med motorvärmaruttag.
På Ölslanda Lycka och Hällebergsvägen tillkommer kostnad för värme och hushållsel, men på Hällebergsvägen 20 och 34 tillkommer endast hushållsel.

Karta över Ölslanda lycka och Hällebergsv (som pdf) >>

Kallhyra/varmhyra
2 ROK: 5050-6617 kr
3 ROK: 6013-8704 kr
4 ROK: 7479-9364 kr
5 ROK: 7855-8865 kr

På Hällebergsvägen 20 och 34 är hyran inklusive värme.

Service i området
I Stenkullen hittar du matvaruaffär, restaurang och träningsmöjligheter. Dessutom hittar du Förbohallen (färdig hösten 2004) i närheten av området. I Lerums centrum finns apotek, bibliotek, bank, träningsanläggning och dagligvaruaffär.

Skola och barnomsorg
www.lerum.se

Kommunikation till och från Stenkullen
www.vasttrafik.se

  • Hög- och låghus

  • Trivsamt boende

  • Naturnära i en by för sig

Klicka på kartan för att se var området ligger

Hällebergsvägen