!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Målning och tapetsering 

Som hyresgäst hos Förbo har du möjlighet att beställa målning eller tapetsering genom oss. 

Bor du i en lägenhet som är äldre än 12 år? Då får du rabatt på hyran. Rabatten gäller för målning och tapetsering och storleken på just din rabatt är baserad på hur stor lägenheten är. Hyresrabatten är framförhandlad med Hyresgästföreningen och finns specificerad på din hyresavi. Om du inte målar om eller tapetserar i din lägenhet får du ändå en rabatt varje månad.

Gör jobbet själv eller beställ via oss
Du kan välja att göra jobbet själv, och då köpa in materialet själv, eller beställa det av oss. Gör du det själv behåller du hela rabatten. Tänk på att arbetet måste vara fackmannamässigt utfört.

Tapetsering

Ett brett urval av tapeter

31-146 kr/mån

Beställer du arbetet av oss kan du välja på tapetkollektionerna nedan. Du kan också gå till ditt förbovärdskontor och titta på kollektionerna i våra kataloger och kanske låna med en katalog hem några dagar.

Borås Tapeter   
Hos Boråstapeter väljer du kollektionen Borosan Easyup 17

Engblad & Co‎
Hos Engblad & Co‎ väljer du kollektionen Decorama Easyup 16.

Flügger färg
Hos Flügger färg väljer du kollektionerna Fiona Home non-woven, Fiona Living non-woven och Fiona Stripes non-woven (var noga med att kryssa i rätt kollektioner i urvalslistan).

Borosan Easyup 17

Decorama Easyup 16

Fiona Home non-woven

Fiona Living non-woven

Fiona Stripes Home non-woven

Målning

Stor valfrihet bland färger till målning av väggarna

19-177 kr/mån

På våra förbovärdskontor har vi en så kallad NCS-skala där du kan välja bland många olika färger till målning av väggar.

Hyresrabatt 2019

1 rok: 105 kr
2 rok: 138 kr
3 rok: 187 kr
4 rok: 252 kr
5 rok: 300 kr
6 rok: 336 kr