Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll
Människor

hjälp oss att bli bättre!

Vi på Förbo vill gärna veta hur du trivs hos oss. Vad som är bra och vad vi kan förbättra. Tillsammans med undersökningsföretaget AktivBo gör vi regelbundet undersökningar som har stor betydelse för hur vi planerar och vad vi prioriterar. Genom att fylla i vår enkät är du med och påverkar ditt boende.

Kundundersökningen 2020 är avslutad och vi har nu tagit emot alla svar. Vi vill rikta ett stort tack till alla som har deltagit och kommit med inspel i hur vi kan förbättra vårt arbete och som har kommit med förslag på vad vi bör satsa på framåt. Era svar kommer vi att ta med oss i vårt fortsatta arbete i att göra kundupplevelsen på Förbo ännu bättre för våra hyresgäster. Tack! I filmen får du ett smakprov på de resultat som framkom av årets kundundersökning.

Om AktivBo

Vårt undersökningsföretag AktivBo garanterar att samtliga svar är anonyma. Numret på enkäten används för att kunna sortera svaren på rätt fastighet och område samt för utskick av påminnelser.

Har du frågor om undersökningen är du välkommen att kontakta Fredrik Kristenson, som håller i mätningen för Förbo, på telefon 031-746 50 88 eller via

Tack för din medverkan!
 

2019 års resultat (pdf)