Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll
Människor

Du kan hjälpa oss att bli bättre!

Vi på Förbo vill gärna veta hur du trivs hos oss. Vad som är bra och vad vi kan förbättra. Tillsammans med undersökningsföretaget AktivBo gör vi regelbundet undersökningar som har stor betydelse för hur vi planerar och vad vi prioriterar. Genom att fylla i vår enkät är du med och påverkar ditt boende.

Kundundersökningen för 2021 är avslutad

Ett stort tack till dig som deltog i vår kundundersökning. Tack vare ditt svar har vi fått värdefull information som hjälper oss att planera och prioritera. Kundundersökningen är avslutad och nu väntar arbetet med att sammanställa resultatet och presentera det. Håll utkik här på vår webbplats och i Förbobladet där vi till hösten kommer dela med oss av resultatet. 

 

Om AktivBo

Vårt undersökningsföretag AktivBo garanterar att samtliga svar är anonyma. Numret på enkäten används för att kunna sortera svaren på rätt fastighet och område samt för utskick av påminnelser.

Har du frågor om undersökningen är du välkommen att kontakta Fredrik Kristenson, som håller i mätningen för Förbo, på telefon 031-746 50 88 eller via