!

I lördagsnatt utbröt en brand i en av våra fastigheter i Lindome, Tåbrovägen 1-19. Släckningsarbetet pågick under natten till lördagen samt under hela lördagen innan den var helt släckt. Nu ska polisen påbörja en teknisk utredning om branden. Du kan läsa mer om vad som har hänt och vad som gäller här. Branden på Tåbrovägen

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

För lokalhyresgäster

Förbos områden ska vara levande och trygga. Därför vill vi blanda bostäder med verksamheter och företag. Du som lokalhyresgäst hos oss är viktig för hela bostadsområdet!

På denna sida hittar du som är lokalhyresgäst hos oss viktig information. Denna sida är under uppbyggnad och kommer att fyllas på successivt under 2021.

Lediga lokaler

Just nu har vi en ledig lokal i Landevi gårdar, Landvetter. Klicka här för mer information.

Möjlighet att söka omställningsstöd för minskad omsättning

Lokalhyresgäster som haft svårt att betala hyran på grund av minskad omsättning kan söka det nyligen förlängda statliga omställningsstödet. Stödet är ett så kallat direktstöd som söks av lokalhyresgästen själv och är avsett att täcka fasta kostnader, primärt hyreskostnader.

Hur söker man omställningsstöd?

Stödet kommer precis som tidigare omställningsstöd vara möjligt att söka för företag som haft ett visst omsättningstapp jämfört med motsvarande månader 2019. Stödet kan sökas under perioden 25 februari till 30 april 2021. Omställningsstödet söks hos Skatteverket.

Frågor och svar

Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna om att hyra lokal hos Förbo.

Kontakt

Du som hyr lokal hos Förbo har förmodligen en kontaktperson hos oss som du kan höra av dig till om du har några frågor. Om du är på jakt efter en lokal eller inte får tag på din kontaktperson kontakta Mats Carlsson, förvaltningschef på tel 031-746 50 04 eller mejl .