!

''Du kommer bli spärrad vid nästa ej-svar'' är en text som syns efter uppdateringen av Mina Sidor. Du kan bortse från det här meddelandet och behöver inte oroa dig för att du är spärrad.

!

Vi har gjort några större förändringar i vår app, och för att den ska fungera behöver du uppdatera den. För iPhone har dock den uppdaterade versionen inte publicerats i App-store ännu, så därför fungerar inte appen i nuläget för iPhone-användare.

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Sponsring och samarbeten

Som en del av vårt sociala hållbarhetsarbete samarbetar och hjälper vi ett antal föreningar och verksamheter som på ett positivt sätt bidrar till våra ägarkommuner och till samhällets utveckling. 

Vi samarbetar bland annat med idrottsföreningar och andra verksamheter med koppling till våra kommuner, och ännu hellre våra bostadsområden. Det är viktigt att samarbetet skapar mervärden för våra hyresgäster och vi ställer tydliga krav på de föreningar och verksamheter vi stöttar. Verksamheterna ska framförallt vända sig till barn och ungdomar. 

Kontakta gärna, kommunikationsstrateg och sponsringsansvarig om du vill veta mer om våra samarbeten.