Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Kivra

Förbo är anslutna till tjänsten Kivra som är en digital brevlåda knutet till ditt personnummer. Dit får du post såsom deklarationen, lönespecifikationer och fakturor från företag och myndigheter du har en relation till. Om du som hyresgäst är ansluten till Kivra får du automatiskt din hyresavi dit.

När du registrerar dig hos Kivra får du automatiskt din post digitalt från alla anslutna företag som du är kund hos. Även statliga myndigheter är anslutna till Kivra och kan skicka sina utskick den vägen. Är exempelvis ditt elbolag anslutet till Kivra kommer du få din elräkning i Kivra. Varje gång du får ett nytt brev i Kivra får du även ett mail eller avisering via deras app.

Vanliga frågor och svar 

Är Förbo anslutna till Kivra?

Ja! Sedan början av 2020 är Förbo anslutna till Kivra. Detta innebär att du som tidigare är ansluten till Kivra kommer att få sin hyresavi genom Kivra. Den skickas inte längre postalt hem i brevlådan. Har du e-faktura till din internetbank kommer hyresavin fortsätta komma dit även om du är ansluten till Kivra.

Hur ansluter jag mig till Kivra?

Antingen loggar du in via webbläsare till www.kivra.com eller så använder du dig  av appen Kivra som finns att ladda hem där appar finns.

Jag vill inte betala min hyresavi genom Kivra. Hur gör jag?

Du kan enkelt ställa av/på avsändare när du är inloggad hos Kivra under "Meny" - “Inställningar”- "Avsändare". Av de avsändare som är anslutna till Kivra kan du själv bestämma vilka du vill få post digitalt från i Kivra och vilka du vill få post från postalt hem i brevlådan. Det räcker inte med att ta bort appen för att avregistrera sig hos Kivra.

Fungerar autogiro/e-faktura när jag anslutit mig till Kivra?

Är du ansluten till Kivra och har valt e-faktura eller autogiro för hyresavin kommer det fortsätta fungera precis som vanligt. 

Vad kostar det för mig att ansluta Kivra?

Tjänsten är kostnadsfri.

För mer information se Kivras hemsida.