!

''Du kommer bli spärrad vid nästa ej-svar'' är en text som syns efter uppdateringen av Mina Sidor. Du kan bortse från det här meddelandet och behöver inte oroa dig för att du är spärrad.

!

Vi har gjort några större förändringar i vår app, och för att den ska fungera behöver du uppdatera den. För iPhone har dock den uppdaterade versionen inte publicerats i App-store ännu, så därför fungerar inte appen i nuläget för iPhone-användare.

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Organisation 

Förbo ägs gemensamt av Härryda, Kungälv och Lerums kommun samt Mölndals stad. Cirka 5 500 hushåll bor i Förbos fastigheter i 60 områden på 18 orter, i de fyra kommunerna. 

Förbo bildades 1966 och det övergripande målet för företaget har hela tiden varit att bidra till de fyra ägarkommunernas framgång genom att kunna erbjuda ett bra boende. Förbo har ett sextiotal medarbetare, där ungefär hälften jobbar i våra bostadsområden som förbovärdar. Här hittar du kontaktuppgifterna till våra förbovärdskontor >> På huvudkontoret i Mölnlycke arbetar team som förvaltningsstöd, fastighetsutveckling, ekonomi & it, marknad samt kommunikation. Här hittar du kontaktuppgifter till alla medarbetarna på huvudkontoret >>