!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Rävlanda - Centrum 

Här kan vi erbjuda flerfamiljshus med radhusliknande lägenheter i centrala Rävlanda. Barnvänligt område med lekplats mitt i. 

I Rävlanda på Boråsvägen 20 ligger ett gult trevåningshus med sju lägenheter på 2-3 rum och kök som byggdes 1952. Till ungefär hälften av lägenheterna finns balkong. På baksidan finns en trädgård och uteplats för alla hyresgäster att utnyttja och ha det trivsamt i. På vinden och i källaren ligger lägenhetsförråden.
 
På andra sidan gatan ligger Boråsvägen 22, tvåvånings radhusliknande hus. Det är tre huskroppar som tillsammans ger en trivsam gård. De husen är byggda 1970 och de flesta lägenheterna har en uteplats eller balkong. Området är barnvänligt med en stor gräsyta och lekplats mitt på gården mellan husen. Här passar det att bo för såväl gammal som ung. I dessa hus är förråden i källaren.

Har du bil parkerar du den på förhyrd öppen parkering utanför gården, det finns även några garage att hyra.

Mejerivägen ligger ett stenkast från Boråsvägen, 12 lägenheter fördelade på åtta ettor och fyra tvåor byggda 1968. Husen i rött tegel är i ett plan och ger en radhusmiljö med uteplatser in mot grönområde. Till alla lägenheter hör en ordentlig uteplats och förråd i källaren.

Adress
Boråsvägen och Mejerivägen

Karta
Karta över området (pdf) >>

Varmhyra
1 rkv (rum och kokvrå): 3.272-3.566 kr
1 rok: 3.459-4.634 kr
2 rkv (rum och kokvrå): 3.147-3.520 kr
2 rok: 3.862-5.778 kr
3 rok: 5.975-6.681 kr

Centrum
I Rävlanda centrum finns några butiker och matserveringar samt bibliotek och vårdcentral. Det finns även en livsmedelsaffär där posten har sin utlämning.

Fritid och service
I Rävlanda finns idrottsföreningen AIS med bland annat fotbolls- och innebandylag. Det finns en fin badplats vid Ramsjön norr om samhället.

Kommunikationer
Röd express går från Göteborg till Landvetter C med byte till 611 tar det cirka 1 timme till Rävlanda, tåget tar 40 minuter. Det går även bussar och tåg till Bollebygd och Borås. Rävlanda station ligger en kort promenad från lägenheterna. Närmast är det från Mejerivägen. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg
Rävlandaskolan är en F-9 skola, mitt i Rävlanda. Läs mer på www.harryda.se

  • Litet affärscentrum 

  • Naturnära

  • Passar äldre och yngre

Boråsvägen

Boråsvägen

Mejerivägen