Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Rävlanda - Centrum

Här kan vi erbjuda flerfamiljshus med radhusliknande lägenheter i centrala Rävlanda. Barnvänligt område med lekplats mitt i. 

I Rävlanda på Boråsvägen 20 ligger ett gult trevåningshus med sju lägenheter på 2-3 rum och kök som byggdes 1952. Till ungefär hälften av lägenheterna finns balkong. På baksidan finns en trädgård och uteplats för alla hyresgäster att utnyttja och ha det trivsamt i. På vinden och i källaren ligger lägenhetsförråden.
 
På andra sidan gatan ligger Boråsvägen 22, tvåvånings radhusliknande hus. Det är tre huskroppar som tillsammans ger en trivsam gård. De husen är byggda 1970 och de flesta lägenheterna har en uteplats eller balkong. Området är barnvänligt med en stor gräsyta och lekplats mitt på gården mellan husen. Här passar det att bo för såväl gammal som ung. I dessa hus är förråden i källaren.

Har du bil parkerar du den på förhyrd öppen parkering utanför gården, det finns även några garage att hyra.

Mejerivägen ligger ett stenkast från Boråsvägen, 12 lägenheter fördelade på åtta ettor och fyra tvåor byggda 1968. Husen i rött tegel är i ett plan och ger en radhusmiljö med uteplatser in mot grönområde. Till alla lägenheter hör en ordentlig uteplats och förråd i källaren.

Adress

Boråsvägen och Mejerivägen

Karta

Karta över området (pdf)

Varmhyra 

1 rkv (rum och kokvrå): 3810 kr - 4132 kr
1 rok: 4087 kr- 5098 kr
2 rkv (rum och kokvrå): 3702 kr - 4192 kr
2 rok: 4720 kr - 6630 kr
3 rok: 6864 kr - 7401 kr

Centrum

I Rävlanda centrum finns några butiker och matserveringar samt bibliotek och vårdcentral. Det finns även en livsmedelsaffär där posten har sin utlämning.

Fritid och service

I Rävlanda finns idrottsföreningen AIS med bland annat fotbolls- och innebandylag. Det finns en fin badplats vid Ramsjön norr om samhället.

Kommunikationer

Röd express går från Göteborg till Landvetter C med byte till 611 tar det cirka 1 timme till Rävlanda, tåget tar 40 minuter. Det går även bussar och tåg till Bollebygd och Borås. Rävlanda station ligger en kort promenad från lägenheterna. Närmast är det från Mejerivägen. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Rävlandaskolan är en F-9 skola, mitt i Rävlanda. Läs mer på www.harryda.se