!

I lördagsnatt utbröt en brand i en av våra fastigheter i Lindome, Tåbrovägen 1-19. Släckningsarbetet pågick under natten till lördagen samt under hela lördagen innan den var helt släckt. Nu ska polisen påbörja en teknisk utredning om branden. Du kan läsa mer om vad som har hänt och vad som gäller här. Branden på Tåbrovägen

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll
Papper

Vi bygger nytt 

Hyresrätten är en efterfrågad boendeform och efterfrågan är större än utbudet i samtliga Förbos fyra kommuner. Därför behövs fler lägenheter. Förbo utvecklar beståndet genom att bygga nya, attraktiva hyresrätter. Det bidrar också till kommunernas utveckling och framgång. 

Landevi gårdar Landvetter

Pågående: Landevi gårdar, Landvetter

I Landvetter bygger vi 102 lägenheter, mittemellan centrum och den kommande Landeviparken. Inflyttning i två omgångar under 2021.

Visualisering av Säteriets förtätning

Planerad: Säteriet, Mölnlycke

På Säteriet planerar vi att utveckla området med cirka 300 nya bostäder med varierande upplåtelseform. Preliminär inflyttning 2023.

Visualisering av Höjden

Planerad: Höjden, Lerum

Vi utvecklar Höjdenhemmet och bygger cirka 240 lägenheter, varav flertalet blir vårdboende. Preliminär inflyttning 2023.

Björkås Ytterby

Planerad: Björkås, Ytterby

Vi planerar att utveckla vårt befintliga bostadsområde och tillföra runt 250 nya bostäder med varierand upplåtelseform. Prel inflyttning 2023. 

Balltorp Mölndal

Planerad: Balltorp, Mölndal

Vi planerar för att utveckla vårt bostadsområde i Balltorp med 600 nya bostäder med varierad upplåtelseform. 

Nyproduktion Kullgården Höjden

Pågående: Kullgården på Höjden, Lerum

20 nya lägenheter i två stycken treplanshus planeras i vårt befintliga område på Höjden i Lerum. Preliminär inflytt under 2022.

Nyproduktion Kullgården Höjden

Planerad: Hallegården på Höjden

Vi planerar för ytterligare 20 lägenheter i två stycken tvåplansradhus i vårt befintliga område på Höjden i Lerum. Preliminär inflytt 2022.

Planskiss över förtätningen i Lindome

Planerad: Lindome centrum

I centrum planerar vi att utveckla cirka 100 nya lägenheter med god tillgänglighet och närhet till service. Preliminär inflyttning 2023.

Skiss på Säveå park

Planerad: Säveå park, Lerum

Säveå park ligger utmed Säveån i direkt anslutning till Lerums centrum. Här planerar vi bygga ett sextiotal lägenheter med prel. inflyttning 2023.  

Skiss på förtätningen på Hulan

Planerad: Hulan, Lerum

Vi planerar att bygga 150 nya bostäder i anslutning till vårt bostadsområde Hulan.