!

Vi befinner oss i en unik situation med coronavirusets utbredning. Vi har vidtagit flera förebyggande åtgärder för att försöka minska smittspridningen. Det innebär en del förändringar i arbetet mot dig som hyresgäst.Vi kommer bland annat enbart hantera akuta ärenden inne i lägenheterna och har ställt in Öppet hus tills vidare. Nya arbetsrutiner till följd av coronaviruset

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Förbobladet - din tidning

Förbobladet är tidningen för dig som är hyresgäst hos Förbo. Den utkommer fyra gånger per år och delas ut till alla våra hyresgäster.

I Förbobladet kan du ta del av tips och inspiration för ditt boende såväl som information om Förbo, hur du når dina förbovärdar, öppettider och mycket annat som rör ditt boende. På mittuppslaget kan du ta del av aktuella händelser i ditt område. 

Har du synpunkter eller funderingar på innehållet i Förbobladet är du välkommen att höra av dig på telefon 031-746 50 00 eller via e-post . Kanske har du en bra idé för nästa nummer?