Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Autogiro

Autogiro är ett enkelt sätt för dig som hyresgäst att betala hyran. Genom autogiro kommer dina betalningar till oss att ske automatiskt. Det enda du behöver göra är att se till att det finns pengar på ditt konto.

I god tid före betalningsdag får du skriftligt besked om hur mycket som kommer att dras från ditt bankkonto. Inga pengar dras från ditt konto utan att du vet om det. Dessutom har du möjlighet att stoppa betalningar om något inte stämmer.

När du är ansluten till Autogirot behöver du inte oroa dig för att missa någon betalning. Vi ser till att betalningen alltid görs på rätt dag. Varken för tidigt eller för sent. På så sätt blir Autogirot dubbel vinst för dig. Skulle du sakna pengar vid dragningen görs det ytterligare två försök de nästkommande vardagarna. 

Du behöver inte fylla i och posta några blanketter varje gång du ska betala. Det enda du behöver göra just nu är att du fyller i och skriver under din anmälan till Autogiro. Sedan tar vi hand om resten, månad efter månad så länge du själv vill. Om hyran förändras får du en avi där du kan se din nya hyra. Betalningen sker dock automatiskt precis som vanligt.

Du som anmäler dig till Autogiro måste stå på hyreskontraktet.