Solängen 

På Solängen bor du tryggt och avskilt i lägenhet med balkong eller uteplats. Skyddade av den u-formade huskroppen och med utsikt mot lekplatsen och den kuperade gräsmattan som utgör innergården. 

Alldeles på andra sidan järnvägen, ett stenkast från Mölnlycke centrum, ligger Solängen. Avskilt men ändå nära. De gula tegelhusen stod inflyttningsklara 1977. 

Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och från de flesta lägenheter kan du se ut på lekplatsen. Tryggt och bra för barnfamiljen. Tvättstugan liksom förråden ligger i källaren. Det finns även några extraförråd att hyra. I källaren finns även solarie och en bastu som de som bor på Solängen själva sköter. 

Har du bil parkeras den på en förhyrd parkering utanför området.

Adress
Stationsvägen

Karta
Karta över området (pdf) >>

Kallhyra, varmvatten ingår
1 rok: 3.287-4.225 kr
2 rok: 4.277-5.608 kr
3 rok: 5.143-6.462 kr
4 rok: 5.753-5.932 kr

Centrum
Till Mölnlycke centrum är det så nära att det bara är besvärligt att ta bilen. I centrum hittar du livsmedelsbutiker, banker, vårdcentral, apotek, kulturhus med bibliotek och stickcafé samt ett tjugotal andra butiker. På bekvämt avstånd ligger Rådasjön med en badplats för soliga sommardagar. 

Kommunikationer 
Till Korsvägen tar det cirka en kvart med bil eller Grön express. Från Mölnlycketerminalen går bussar både till Mölndal, Göteborg, Borås och Kungälv. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg
I kommunen finns ett stort antal kommunala grundskolor med olika inriktningar och årskurser. Här finns även den populära gymnasieskolan Hulebäcksgymnasiet med elever från hela Göteborgsregionen. Läs mer och fördjupa dig på kommunens hemsida: www.harryda.se  

  • Trivsam innegård 

  • Centralt

  • Solarium