Gå direkt till innehåll

aggetorpsvägen 

Välkommen till våra nya lägenheter på Aggetorpsvägen i Gråbo.

En bit från Gråbo centrum ligger detta moderna tvåvåningshus i trä. Här finns 25 lägenheter; ettor, tvåor, treor och fyror. Alla lägenheter är utrustade med kaklade badrum, tvättpelare och diskmaskin. Bor du på bottenvåningen har du en fin uteplats, och om du bor en våning upp har du en härlig balkong. På entrésidan av huset finns bänkar och rabatter med plats att umgås.

Bor du här har du nära till både natur och service. I Gråbo finns matvarubutiker, restrauranger och en vårdcentral. Grundskolor och förskolor ligger det flera i närheten, liksom en idrottsplats. Kommunikationerna är goda och du tar dig in till Göteborg på ungefär en timme med buss. Skogen har du runt knuten och det är gångavstånd till den vackra sjön Mjörn.

Bilen parkerar du i området på hyrd p-plats. 

Adress

Aggetorpsvägen 37A-37N

Karta

Karta över området (pdf) 

Varmhyra

1 rok, 31 kvm: 6 633 kr 
2 rok, 60, 65 kvm: 9 761 - 10 208 kr
3 rok, 73, 74 kvm: 11 502 - 11 689 kr
4 rok, 89 kvm: 13 355 - 13 365 kr

Fritid och service

I Gråbo centrum hittar du bland annat matvarubutik, pizzeria, bankomat och bageri. På Lundbyvägen ligger en vårdcentral.

Sjön Mjörn alldeles i närheten bjuder på bad och här finns belyst cykelväg längs gamla stambanan. Cykelvägen leder dig till Lerum och skogen ligger bara runt knuten. För dig som spelar golf är det inte långt till golfbanan Stora Lundby. 

Kommunikationer

Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Läs mer på www.lerum.se