Gå direkt till innehåll

Parasollen 

Alldeles i nära anslutning till Gråbo centrum finns bostäder för dig som fyllt 70 år. 40 lägenheter som stod inflyttningsklara år 1986. Hissar i husen gör att det är bra tillgänglighet till samtliga lägenheter. Alla lägenheter har antingen uteplats eller balkong. Din egen uteplats får du själv gärna sköta, plantera de blommor och kanske buskar du tycker om.

Här bor du tryggt och tillgängligt och det finns många gemensamma aktiviteter för den som vill. Det finns restaurang, bibliotek och dagcentral. I fastigheten finns även en förskola. 

Förråden ligger antingen i källaren i ett av husen, dit går hissen, eller i anslutning till lägenheten.

Har du bil kan du antingen hyra en öppen parkering eller ett garage.

Adress

Lundbyvägen

Karta

Karta över området (pdf)

Varmhyra

1 rok: 5 435 - 5 670 kr
2 rok: 6 228 - 6 824 kr
3 rok: 7 072 - 7 535 kr

Fritid och service

I Gråbo centrum finns matvarubutik, pizzeria, bankomat och bageri m.m.

Sjön Mjörn bjuder på bad och fin belyst cykelväg längs gamla stambanan. Cykelväg till Lerum. Skogsnatur där du säkert hittar svamp. Fiske i Mjörn, där gädda och abborre är vanliga i sjön, samt ett gott bestånd av gös och ett sparsamt bestånd av öring finns dessutom. Fiskekort krävs.
Lilla Gråborundan är en promenadslinga i centrala Gråbo. Det finns två appar att ladda ner kostnadsfritt i samband med slingan. Den ena innehåller korta historiska berättelser, den andra vänder sig mer till barnen.
För dig som spelar golf är det inte långt till Stora Lundby GK. 

Kommunikationer

Med Gråbosnabben tar det 34 minuter in till Nils Ericsons terminalen. Med buss 525 är du i Lerum på 19 minuter. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Läs mer på www.lerum.se