Gå direkt till innehåll

Småhöga/Grönbacka 

I natursköna omgivningar men också med närhet till service ligger Småhöga och Grönbacka. Det barnvänliga radhusområdet med de mysiga trädgårdarna och två adresser.

Det är 36 respektive 34 lägenheter och husen stod inflyttningsklara år 1987 och 1988. Till alla hus finns en trädgård som var och en sköter och formar efter sitt eget intresse. På framsidan är det för det mesta en plattsatt yta där du kan ha en liten utegrupp. Förråden är i direkt anslutning till entrén. 

Tvättstugan finns i kvartersgården mitt i området. I Småhöga finns också en bastu och en lokal som alla boende kan hyra via lokala hyresgästföreningen

Området är bilfritt så barnen kan leka lugnt och tryggt på lekplatsen. Du parkerar utanför området på hyrd parkeringsplats eller i garage.

Adress

Småhöga och Grönbacka 

Karta

Karta över Småhöga (pdf)
Karta över Grönbacka (pdf)

Kallhyra

2 rok: 5 918 - 7 434 kr
3 rok: 7 054 - 8 040 kr
4 rok: 8 600 - 9 750 kr
5 rok: 9 885 - 16 833 kr

Fritid och service

I Gråbo centrum finns matvarubutik, pizzeria, bankomat och bageri m.m. 

Sjön Mjörn bjuder på bad och fin belyst cykelväg längs gamla stambanan. Cykelväg till Lerum. Skogsnatur där du säkert hittar svamp. Fiske i Mjörn, där gädda och abborre är vanliga i sjön, samt ett gott bestånd av gös och ett sparsamt bestånd av öring finns dessutom. Fiskekort krävs.
Lilla Gråborundan är en promenadslinga i centrala Gråbo. Det finns två appar att ladda ner kostnadsfritt i samband med slingan. Den ena innehåller korta historiska berättelser, den andra vänder sig mer till barnen.
För dig som spelar golf är det inte långt till Stora Lundby GK.

Kommunikationer

Med Gråbosnabben tar det 34 minuter in till Nils Ericsons terminalen. Med buss 525 är du i Lerum på 19 minuter. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Läs mer på www.lerum.se