Brogården 

Brogården som ligger mitt i centrala Lerum, består både av flerfamiljshus och radhus. Området har 43 lägenheter och vi hyr först och främst ut till dig som är över 55 år. 

Brogårdsvägen är vårt mest centrala område i Lerum byggt år 1986 och ligger endast ett par hundra meter från Bagges torg. Området består både av flerfamiljs loftgångshus och radhus. Radhusen ligger vackert utefter Säveån. En trevlig och enkel promenadslinga går utefter stora delar av ån.

Till samtliga lägenheter hör antingen uteplats eller balkong. Varmförråden till samtliga lägenheter finns i källaren på loftgångshusen. Radhusen har även kallförråd i anslutning till entrén. Den gemensamma tvättstugan hittar du i källaren i ett av loftgångshusen. 

Det finns tillgång till ett antal parkeringar. 

Adress
Brogårdsvägen

Karta
Karta över området (som pdf) >>

Varmhyra
2 rkv (rum och kokvrå): 4.833 kr
2 rok: 5.263-7.554 kr
3 rok: 6.442-8.250 kr
4 rok: 8.552-11.011 kr
 

Fritid och service
Inte allt för långt från Brogårdsvägen ligger Aspen där kan du både bada och fiska. Information angående fiskekort och andra aktiviteter finns på kommunens hemsida. Vattenpalatset ligger en kort promenad från Brogårdsvägen.

I Lerums centrum har du tillgång till allt ett litet samhälle kan erbjuda. Där finns torget med handel, alla affärer du kan behöva samt apotek, vårdcentral, träningsanläggningar och bibliotek.

Kommunikationer
Pendeltåget till Göteborg och Alingsås stannar i Lerum. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg
Läs mer på www.lerum.se 

  • Närhet till social service 

  • För dig över 55 år

  • Nära till pendelstation

Loftgångshusen