Gå direkt till innehåll

Höjdpunkten 

Mitt bland blåbärsbuskarna har vi byggt tolv lägenheter i tre parhus, Kamhusen. Samt ett höghus, Höjdpunkten, på sex våningar med 27 lägenheter. Alla lägenheterna var inflyttningsklara år 2013.

I Höjdpunktens åttkantiga fasad finns ingjutet återvunnet färgat glas som skimrar när solens strålar träffar dem. Man har en fin utsikt från de flesta lägenheterna. Högre upp i huset är utsikten fantastisk. Balkong finns till alla lägenheter. Den spännande formen på huset gör att även lägenheterna blir lite annorlunda. Arkitekt är Josefina Nordmark som även ritat Ringhusen.

För barnen finns skog och natur att leka och rasa i, men även en naturlekplats är anlagd. Om du ska cykla eller promenera till sporthallen eller Lerums centrum finns en väg att gena.

Kallförråden för dem som bor i Höjdpunkten är på vinden.

Adress

Bergsslingan 109

Karta

Karta över området (pdf)

Varmhyra

Individuell mätning av vatten, schablon avgift ingår i hyran.
2 rok: 8 739 - 9 752 kr
3 rok: 11 322 - 12 171 kr

Om området Norra Hallsås

Ett projekt initierat av Lerums kommun, där man i möjligaste mån bygger på naturens villkor. Tanken är att man ska kunna plocka svamp och bär utanför sitt hus. I Norra Hallsås bor man på naturens villkor. Så mycket hänsyn som det är möjligt tas till naturen när husen byggs. Bara de träd som är absolut nödvändiga för att kunna bygga tas bort.

Gästrum och tvättstuga

Du som bor i Norra Hallsås har tillgång till ett gästrum som du kan boka när du har besök. Det finns även en tvättstuga som du kan boka. Läs mer här.

Fritid och service

I området finns fina strövområden badsjöar och vatten att fiska i. Information angående fiskekort och andra aktiviteter finns på kommunens hemsida. Det är skogar rika på bär och svamp för den som gärna tar för sig av vad naturen ger.

I Lerums centrum har du tillgång till allt ett litet samhälle kan erbjuda. Där finns torget med handel, alla affärer du kan behöva samt apotek, vårdcentral, träningsanläggningar och bibliotek.

Kommunikationer

Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Läs mer på www.lerum.se