Gå direkt till innehåll

Kamhusen 

Mitt bland blåbärsbuskarna har vi byggt tolv lägenheter i tre parhus, Kamhusen. Samt ett höghus, Höjdpunkten, på sex våningar med 27 lägenheter. Alla lägenheterna var inflyttningsklara år 2013.

I Kamhusen är det balkong till samtliga lägenheter och till några även uteplats. Här tror vi att barnfamiljer hittar sitt paradis. När du går in i lägenheterna passerar du ett ”vindfång” som en liten farstu där du kan torka av hunden och ställa från dig de leriga stövlarna. 

Adress

Bergsslingan 85-107

Karta

Karta över området (pdf)

Varmhyra

Individuell mätning av vatten, schablon avgift ingår i hyran.
2 rok: 8 739 - 9 752 kr
3 rok: 11 079 - 11 221 kr
4 rok: 13 691 - 13 832 kr

Om området Norra Hallsås

Ett projekt initierat av Lerums kommun, där man i möjligaste mån bygger på naturens villkor. Målet med Norra Hallsås är att ett vackert och attraktivt område ska växa fram på de villkor som själva platsen ger. Upplevelsen att bo i och röra sig nära naturen ska vara tongivande. Bebyggelsen ska inte dominera över naturvärdena utan anpassas till det omgivande landskapet. I området växer också fram bostadsrätter och egna hem. Det finns även självbyggnadstomter. Bara de träd som är absolut nödvändiga för att kunna bygga tas bort. Du kan läsa mer om området på www.norrahallsas.se 

Gästrum och tvättstuga

Du som bor i Norra Hallsås har tillgång till ett gästrum som du kan boka när du har besök. Det finns även en tvättstuga som du kan boka. Läs mer här.

Fritid och service

I området finns fina strövområden badsjöar och vatten att fiska i. Information angående fiskekort och andra aktiviteter finns på kommunens hemsida. Det är skogar rika på bär och svamp för den som gärna tar för sig av vad naturen ger.

I Lerums centrum har du tillgång till allt ett litet samhälle kan erbjuda. Där finns torget med handel, alla affärer du kan behöva samt apotek, vårdcentral, träningsanläggningar och bibliotek.

Kommunikationer

Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

En förskola har byggts för att området ska kunna ta emot barnfamiljer. Läs mer på www.lerum.se