Justerad hyra för parkeringsplatser och smålokaler
För 2020 justerar vi hyrorna på p-platser, garage, carportar och smålokaler med 5%. De nya hyrorna är med på avin från och med januari. Här kan du läsa mer om varför vi behöver justera hyrorna.

Med snö och kyla följer även snöröjning och halkbekämpning
För att vi ska vara så förberedda som möjlig när snön väl börjar att falla har vi haft förberedande möten med våra entreprenörer. Vi har bland annat satt upp en tydlig prioritetsordning för snöröjningen.

Nya regler för andra handsuthyrning och direktbyten
Sedan den 1 oktober gäller nya och skärpta regler för dig som vill hyra ut i andra hand och göra ett lägenhetsbyte. De nya reglerna gäller även dig som planerar att ha inneboende.

Julstökigt? Vi hjälper dig att sortera rätt!
Det ska vara lätt att sopsortera och ibland kan det vara klurigt att veta hur man ska göra för att ta hand om julskräpet. Här kommer en liten guide till hur du sorterar rätt.

Brandskydd och säkerhet
Nu är det juletider och en och annan adventsljusstake tänds säkert upp. Det är mysigt men det finns många risker med levande ljus och det gäller att vara försiktig och att alltid släcka ut ljusen när man lämnar rummet.

När sätts värmen på i lägenheten?
Nu är hösten här och temperaturen sjunker utomhus. Vi sätter inte på värmen ett visst datum utan det sker automatiskt när det blir kallt ute. Ju kallare det blir, desto varmare vatten skickas ut till elementen.