• Nya arbetsrutiner med anledning av coronaviruset

Pool, altan, grill, inomhustemperatur? Svar på sommarens frågor!
Dags för avkoppling eller utomhusprojekt? Här har vi samlat viktig information för dig som undrar vad du får och inte får göra, samt några tips för att du ska få en både skönare och säkrare sommar.

Framsidan på nya numret av Förbobladet

Sommarens Förboblad har kommit!
Färsk läsning ute nu, i din brevlåda och digitalt! I senaste numret har vi samlat råd till dig som nyss flyttat in, naturnära inredningstips och hemesterinspiration. Bland annat.

Resultatet i årets kundundersökning är här
Vi har nu tagit emot dina svar som kommer att guida oss i arbetet framöver. Är du nyfiken på resultatet i årets kundundersökning får du ett smakprov här, både på vad som är bra och vad som behöver förbättras!

Gör det själv! – titta på våra instruktionsfilmer
Är det dags att rensa vattenlåset eller golvbrunnen? Kanske ska du passa på att rengöra filtret i köksfläkten eller frånluftsventilen? Titta på våra instruktionsfilmer och se hur du enkelt kan göra det själv!

Tips inför altanbygget

Det här ska du tänka på när du inreder uteplatsen
Planerar du att göra iordning uteplatsen, kanske rentav bygga en altan? När du bor hos Förbo är det vissa saker du behöver tänka på innan du sätter igång med projekt på din uteplats. Förbered dig genom att läsa på!

Fiber för alla!
Vi ska fiberansluta våra boenden i två kommuner per år, Härryda och Kungälv under 2020 och Mölndal och Lerum under 2021. Du kommer att få information när det är dags för just ditt område.