Första resultaten från kundundersökningen är här!
Vi har gjort en kort film där vi vill dela med oss av de första resultaten från vår kundundersökning. Under hösten kommer vi berätta mer om resultatet och vad vi gör.  

Säteriet i Mölnlycke vann pris för årets bästa renoveringsprojekt
På Säteriet pågår sedan flera år en omfattande renovering av områdets drygt 730 lägenheter. Nu är vi glada och stolta över att Säteriet vann Sveriges Allmännyttas pris ”Årets bästa renoveringsprojekt”.

Sanering av getingbon
Som hyresgäst hos Förbo har du möjligheten att få hjälp av Anticimex som kommer och tar bort boet. Det är först när drottningen hitta en lämplig plats att lägga sina ägg som Anticimex kan sanera boet.

Nominerade till Publishingpriset
Vi är stolta och glada att både Förbobladet och vår Hållbarhets- och årsredovisning 2018 har blivit nominerade till Publishingpriset. En fin  bekräftelse på det hårda arbete som ligger bakom båda publikationerna.

Äntligen är Förbobladet här!
I detta fina sommarnummer kan du läsa om hållbara tips för uteplatsen, hur man blir granne med superkrafter, information om vår kundundersökning och mycket mer. Trevlig läsning!

Rökfritt på lekplatser
Från och med den 1 juli gäller en ny tobakslag. Lagen innehåller bland annat bestämmelser om fler rökfria miljöer. I Förbos områden gäller nu rökförbud på alla våra lekplatser.

 

Du hittar fler nyheter under Aktuellt.