!

Vi befinner oss i en unik situation med coronavirusets utbredning. Vi har vidtagit flera förebyggande åtgärder för att försöka minska smittspridningen. Det innebär en del förändringar i arbetet mot dig som hyresgäst.Vi kommer bland annat enbart hantera akuta ärenden inne i lägenheterna och har ställt in Öppet hus tills vidare. Nya arbetsrutiner till följd av coronaviruset

Kivra digital brevlåda

Förbo ansluter sig till Kivra
Förbo ansluter sig till tjänsten Kivra som är en digital brevlåda knuten till personnummer. Om du som hyresgäst är ansluten till Kivra får du automatiskt din hyresavi dit.

Justerad hyra för parkeringsplatser och smålokaler
För 2020 justerar vi hyrorna på p-platser, garage, carportar och smålokaler med 5%. De nya hyrorna är med på avin från och med januari. Här kan du läsa mer om varför vi behöver justera hyrorna.

Snart skickas vår kundundersökning ut
I dagarna hamnar ett vykort i din brevlåda där du kan läsa hur du gör om du redan nu vill svara på vår kundundersökning. Vi på Förbo vill gärna veta hur du trivs hos oss, vad som är bra och vad vi kan förbättra!

Pilotprojekt kring fiber drar snart igång
Vi ska fiberansluta våra boenden i två kommuner per år, Härryda och Kungälv under 2020 och Mölndal och Lerum under 2021. Du kommer att få information när det är dags för just ditt område.