• Nya arbetsrutiner med anledning av coronaviruset
  • Uthyrning av nyproduktion Tallspinnaren i Mölnlycke pågår nu

Nu kan du söka din drömlägenhet i Tallspinnaren på Säteriet!
Nu har uthyrningen av lägenheterna i vår nyproduktion Tallspinnaren börjat och den första omgången lägenheter finns nu att söka här på vår webbplats.

Vad vill du kunna göra i den nya aktivitetsparken?
Vi vill skapa en mötesplats för alla, oavsett ålder och intresse. Sandlåda, linbana, skateramp eller grillplats. Vad skulle du vilja fanns i den nya aktivitetsparken i Lindome centrum? Var med och tyck till!

Årets hyresförhandling är klar
Varje år förhandlar Förbo hyrorna med Hyresgästföreningen och nu är förhandlingen för 2020 års hyror klar. Hyreshöjningen blir i snitt 1,99 procent från 1 januari.  

Tips inför altanbygget

Det här ska du tänka på när du inreder uteplatsen
Planerar du att göra iordning uteplatsen, kanske rentav bygga en altan? När du bor hos Förbo är det vissa saker du behöver tänka på innan du sätter igång med projekt på din uteplats. Förbered dig genom att läsa på!

Kivra digital brevlåda

Förbo ansluter sig till Kivra
Förbo ansluter sig till tjänsten Kivra som är en digital brevlåda knuten till personnummer. Om du som hyresgäst är ansluten till Kivra får du automatiskt din hyresavi dit. 

Fiber för alla!
Vi ska fiberansluta våra boenden i två kommuner per år, Härryda och Kungälv under 2020 och Mölndal och Lerum under 2021. Du kommer att få information när det är dags för just ditt område.