Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll
Mat

bra att veta i sommar

På den här sidan har vi samlat information som kan vara bra att veta i sommar – information om vad du som hyresgäst får lov att göra och riktlinjer som finns för din och fastighetens säkerhet. Följ länkarna här under för att läsa mer. Vi på Förbo önskar dig en härlig sommar!

Kontakt

Under juni-augusti har vår kundtjänst öppet till 16.30 alla dagar förutom fredag då vi som vanligt stänger 13.00. Torsdagarnas Öppet hus på kontoren är under sommarmånaderna kortare än vanligt, kl 15.00-16.00. Dessutom är alla Förbokontor stängda vecka 28-32. För mer information om hur och när du kan kontakta oss klicka här.

Under veckorna 25-33 är det många ur vår personal som har semester därför kan det dröja lite längre än vanligt för oss att åtgärda ditt ärende om det inte är akut. Tack för din förståelse!

Uteplats

Grillning

Inomhustemperatur

Har du några frågor eller är i behov av att nå oss kan du som alltid kontakta vår kundtjänst på 031-746 50 00 hela sommaren.

 

Ha en skön sommar önskar Förbo