Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Information om tv och bredband för råda torg

Här hittar du information om vad som gäller för tv och bredband i ditt område.

Digitalt grundutbud av tv-kanaler ingår i din hyra

För att kolla på det digitala grundutbudet från Tele2 finns en box i lägenheten som kopplar samman tv:n och fiberanslutningen. Boxen tillhör lägenheten och tas inte med vid flytt.

Kanalplan för grundutbudet

För att se vilka kanaler som ingår i ditt grundutbud gå in här och skriv in din adress. Är det något fel med dina kanaler är det Tele2 du kontaktar, du når deras kundtjänst på telefonnummer 90 222.

Tv, bredband och telefoni via fiber

Din bostad är anslutet till det öppna stadsnätet via fiber. På Itux hemsida goteborg.itux.se kan du själv välja de tjänster inom tv, bredband och telefoni som passar dig. Behöver du göra en felanmälan eller har frågor om dina tjänster via fiber kontakta din valda tjänsteleverantör.

Tv via parabol

Förbo tillåter endast paraboler som monteras på benstativ på insidan av balkongen eller uteplatsen, för detta krävs inget tillstånd. Det är alltså inte tillåtet att sätta upp en parabol på vägg eller balkongräcke.