Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Information om tv och bredband för vänhemsvägen

Här hittar du information om vad som gäller för tv och bredband i ditt område.

Digitalt grundutbud av tv-kanaler ingår i din hyra

För att kolla på det digitala grundutbudet från Telia finns en box i lägenheten som kopplar samman tv:n och fiberanslutningen. Boxen tillhör lägenheten och tas inte med vid flytt. Såväl utrustningen som tv-kanalerna i grundutbudet felanmäls direkt till Telia om du skulle ha några problem. Du når dem på telefonnummer 020-20 20 70.

Kanalplan för grundutbudet

Ditt tv-paket heter Tv Lagom och är från Telia. I paketet ingår 27 tv-kanaler och 10 playtjänster. För att läsa mer om vad paketet innehåller och för att se kanalplanen gå in här på Telias hemsida.

Tv, bredband och telefoni via fiber

Din bostad är anslutet till det öppna stadsnätet via fiber. På GlobalConnect:s webbplats privat.globalconnect.se/privat kan du själv välja de tjänster inom tv, bredband och telefoni som passar dig. Behöver du göra en felanmälan eller har frågor om dina tjänster via fiber kontakta din valda tjänsteleverantör.

Tv via parabol

Förbo tillåter endast paraboler som monteras på benstativ på insidan av balkongen eller uteplatsen, för detta krävs inget tillstånd. Det är alltså inte tillåtet att sätta upp en parabol på vägg eller balkongräcke.