Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Information om tv och bredband för tvetgatan

Här hittar du information om vad som gäller för tv och bredband i ditt område.

Digitalt grundutbud av tv-kanaler ingår i din hyra

För att kolla på det digitala grundutbudet av tv-kanaler kopplar du en antennkabel till din tv. Har du en gammal tv finns risken att du inte får in digitala kanaler, kontakta i så fall en tv-leverantör som kan hjälpa dig. Ditt grundutbud kommer från Tele2 och det är dem du kontaktar om något krånglar med dina baskanaler. Du når dem på telefon 90 222.

Kanalplan för grundutbudet

För att se vilka kanaler som ingår i Tele2:s basutbud på din adress gå in på Tele2:s hemsida.

Tv, bredband och telefoni via fiber

Din bostad är anslutet till det öppna stadsnätet via fiber. På GlobalConnect:s webbplats privat.globalconnect.se/privat kan du själv välja de tjänster inom tv, bredband och telefoni som passar dig. Behöver du göra en felanmälan eller har frågor om dina tjänster via fiber kontakta din valda tjänsteleverantör.

Tv via parabol

Förbo tillåter endast paraboler som monteras på benstativ på insidan av balkongen eller uteplatsen, för detta krävs inget tillstånd. Det är alltså inte tillåtet att sätta upp en parabol på vägg eller balkongräcke.