Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Information om tv och bredband för höjdpunkten

Här hittar du information om vad som gäller för tv och bredband i ditt område.

Digitalt startutbud av tv-kanaler via fiber

Ett digitalt startutbud av tv-kanaler från Tele2 ingår i din hyra. För att kolla på det digitala grundutbudet finns en box i lägenheten som kopplar samman tv:n och fiberanslutningen. Boxen tillhör lägenheten och tas inte med vid flytt. För  att se vilka kanaler som ingår på din adress gå in på Tele2:s hemsida. Behöver du göra en felanmälan på grundutbudet kontaktar du Tele2 genom deras kundtjänst.

Tv, bredband och telefoni via fiber

Din bostad är anslutet till det öppna stadsnätet via fiber. På Itux hemsida goteborg.itux.se kan du själv välja de tjänster inom tv, bredband och telefoni som passar dig. Behöver du göra en felanmälan eller har frågor om dina tjänster via fiber kontakta din valda tjänsteleverantör.

Tv via parabol

Förbo tillåter endast paraboler som monteras på benstativ på insidan av balkongen eller uteplatsen, för detta krävs inget tillstånd. Det är alltså inte tillåtet att sätta upp en parabol på vägg eller balkongräcke.