Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Information om tv och bredband för rödhakevägen och trastvägen

Här hittar du information om vad som gäller för tv och bredband i ditt område.

Analogt grundutbud av tv-kanaler ingår i din hyra

För att kolla på det analoga grundutbudet av tv-kanaler kopplar du en antennkabel till din tv. Det behövs ingen digital-box eller annan installation. Är det något fel på kanalerna gör en serviceanmälan på Mina sidor eller genom att ringa Förbos kundtjänst på 031-746 50 00. Stäm gärna av med dina grannar så att det är tv-kanalerna och inte din tv som krånglar. 

Kanalplan för  grundutbudet
 

Kanalplats

Kanal

19

SVT1

5

SVT2

21

TV4

7

Kanal5

8

Eurosport

10

MTV

12

TV3

14

Nature/Crime

15

BBC World News

17

TV4 Film

 

Tv, bredband och telefoni via fiber

Din bostad är anslutet till det öppna stadsnätet via fiber. På GlobalConnect:s webbplats privat.globalconnect.se/privat kan du själv välja de tjänster inom tv, bredband och telefoni som passar dig. Behöver du göra en felanmälan eller har frågor om dina tjänster via fiber kontakta din valda tjänsteleverantör.

Tv via parabol

Förbo tillåter endast paraboler som monteras på benstativ på insidan av balkongen eller uteplatsen, för detta krävs inget tillstånd. Det är alltså inte tillåtet att sätta upp en parabol på vägg eller balkongräcke.