!

Vi befinner oss i en unik situation med coronavirusets utbredning. Vi har vidtagit flera förebyggande åtgärder för att försöka minska smittspridningen. Det innebär en del förändringar i arbetet mot dig som hyresgäst.Vi kommer bland annat enbart hantera akuta ärenden inne i lägenheterna och har ställt in Öppet hus tills vidare. Nya arbetsrutiner till följd av coronaviruset

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Välkommen kära höstmörker

Nu när det blir mörkare utomhus finns det massor av tillfällen att kura inomhus. Men hur ska man egentligen tänka kring belysning? Vi bad Förbos inredningsproffs Anna om tips som gör rummet mysigt och funktionellt.

1. Ett rum med mörka väggar kräver mer belysning än ett ljust rum, eftersom mörka nyanser absorberar ljus.

2. Istället för taklampa – använd flera sorters lampor i olika höjder, så får du ett mer levande rum.

3. När du planerar belysningen är det bra att utgå från funktionen. Hur använder du rummet? Behövs läsbelysning eller räcker det med stämningsljus?

4. Satsa hellre på fler men svagare ljuspunkter än få och starka. Ungefär fem till nio lampor i ett rum är lagom. Tänk på att ett stort rum kräver fler ljuskällor än ett mindre rum.

5. Ljuslyktor och levande ljus ger fin mysbelysning.

Trendfärger hösten 2017

Det blir mycket blått och grönt i alla tänkbara nyanser, tillsammans med grått. Toner från gyllene senapsbrunt till bränt rödbrunt och klarrött är också hett. Trendmaterialen heter trä, mässing och keramik.