!

''Du kommer bli spärrad vid nästa ej-svar'' är en text som syns efter uppdateringen av Mina Sidor. Du kan bortse från det här meddelandet och behöver inte oroa dig för att du är spärrad.

!

Vi har gjort några större förändringar i vår app, och för att den ska fungera behöver du uppdatera den. För iPhone har dock den uppdaterade versionen inte publicerats i App-store ännu, så därför fungerar inte appen i nuläget för iPhone-användare.

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Luftvärmepump

IVT Nordic Inverter Silverline 

Fr. 275 kr/mån

IVT Nordic inverter SilverLine har en specialdesignad inomhusdel i sobert, matt silver. Tack vare innedelens unika utformning blir luftspridningen mycket tyst och når extra långt vilket ger en jämn värme i hela huset. Den använder Coanda luftspridningsteknik som bygger på logiken att varm luft stiger och kall luft sjunker. En nyutvecklad motoriserad luftriktare sprider värmen på ett effektivt sätt, ner längs väggen och utmed golvet för att ge ett skönt inomhusklimat och varmare golv, helt utan obehagligt drag. 

Luftvärmepump

IVT Nordic Inverter Silverline

Luftvärmepump kan endast beställas i vissa områden. Fråga din förbovärd vad som gäller hos just dig.