Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Luftvärmepump

IVT Aero 600

Cirkel med pil i, symbol som indikerar att du betalar för tillvalet genom en permanent hyreshöjning

fr. 360 kr/mån

Luft/luftvärmepumpen IVT Aero 600 är särskilt anpassad för mellanstora och mindre hus. Den är inverterstyrd, vilket gör att värmeproduktionen anpassas automatiskt efter behovet, något som ger energisnål drift och besparingar för dig. Bosch climate 6101i  använder Coanda luftspridningsteknik, som bygger på logiken att varm luft stiger och kall luft sjunker. Den motoriserade luftriktaren sprider värmen på ett effektivt sätt, ner längs väggen och utmed golvet för att ge ett skönt inomhusklimat och varmare golv, helt utan obehagligt drag. När luftkonditioneringsläget är aktiverat riktar den istället den kalla luften upp och utmed taket.

Produktblad

Luftvärmepump

Luftvärmepump

IVT Aero 600

Luftvärmepump kan endast beställas i vissa områden. Fråga din Förbovärd vad som gäller hos just dig.

Hur mycket pengar kan du spara med en luftvärmepump?

Information om hur mycket du kan spara finns på IVT:s webbplats.

Skötsel och rengöring

Du som hyresgäst ansvarar för att produkterna vårdas och sköts enligt fabrikantens anvisningar.
​​​​​​Detta filter står Förbo för men det behöver i stort sätt aldrig bytas ut. Du ska själv rengöra dessa. Det är mycket viktigt för att luftvärmepumpen inte ska gå sönder. Man lyfter upp frontluckan och där finns två dammfilter som man drar ut. För att göra rent dom kan man antingen spola dom under kranen, eller dammsuga filtrerna. 

Detta är ett mikrofilter eller partikelfilter. Det tar bland annat bort oönskade dofter. Detta filter står du för själv om du önskar ha det.