Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Lediga lokaler

Brattåsvägen 6, Landvetter

 

Nu hyr vi nu ut en helt nyproducerad kontorslokal i det nya bostadskvarteret Landevi gårdar i Landvetter. Lokalen ligger på inredd vind och du är ensam på ditt våningsplan. Lokalen har öppen planlösning med möjlighet för ett flertal kontorsplatser. Här finns även kök, WC/dusch samt förråd. Lokalen är ljus och yteffektiv inredd med fina materialval. Här har du även en balkong i riktning in mot centrum. I huset finns hiss och lokalen uppfyller tillgänglighetsstandard. Huset uppfyller Miljöbyggnad Silver. Tillträde under våren 2021.
 
Typ av lokal: Kontorslokal

Storlek: Lokal på 93 kvm med öppen planlösning, ett separat kontorsrum samt ett förråd, kök och en toalett (tillgänglighetsanpassad)

Byggår: 2021

Våningsplan: Inredd vind

Adress: Brattåsvägen 6, 438 32 Landvetter

Planlösning: Klicka här för detaljerad planlösning och placering i kvarteret (pdf)

Parkering: Parkeringsplatser finns att hyra intill byggnaden

360-visning av lokalen

 

Planlösning

Planritning 3 rum och kök, 93 kvadratmeter

Omgivning

Landvetter är en expanderande och naturskön ort i Härryda kommun. I Landvetter centrum har du nära till både service, Göteborg och hela världen. I centrum hittar du det nybyggda resecentrumet, där det avgår bussar som tar dig till Göteborg på ca 15 minuter. Här finns det också ett nybyggt kulturhus. Det finns en stor mataffär, klädbutiker, bageri, bank, gym med mera. Strax utanför centrum går riksväg 40 som tar dig enkelt till Göteborg, Borås eller Landvetter flygplats. 

Är du intresserad?

Välkommen att kontakta Mats Carlsson, förvaltningschef på 031-746 50 04 eller

Möjlighet finns för anpassad visning, digitalt eller på plats om så önskas.