!

Observera att det nu är två olika inloggningar beroende på vad du önskar göra. Sök ledigt är för dig som vill söka bostad/parkering, se dina köpoäng eller registrera dig i vår kö. Mina sidor är för dig som är hyresgäst. Sök ledigt - här ser du dina poäng och söker bostad

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

områdesutveckling - Dialog 

På Förbo arbetar vi med att utveckla våra bostadsområden. För oss innebär det att vi tar ett helhetsansvar när vi ska göra större satsningar, oavsett om det gäller helt nya områden eller befintliga områden. Så här arbetar vi med dialog enligt vårt arbetssätt med områdesutveckling.

Pratbubbla med frågetecken och utropstecken, symbol för dialog

De som bor i våra områden sitter på de mest värdefulla kunskaperna om hur det fungerar just där, därför är det vår utgångspunkt när vi gör satsningar i området. När hyresgästerna får möjlighet att vara med och påverka får det positiva följer i form av att de känner sig delaktiga och att de tar ansvar för sin bostad och sitt område. Därför arbetar vi på Förbo med dialog. 

Vi pratar med de som bor i området, men också föreningar, skolor och andra verksamheter i närområdet, ofta i samverkan med kommunen. Även en vardaglig dialog sker mellan hyresgäster och Förbos medarbetare på plats ute i områdena där tankar och önskemål fångas upp.