!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

nära till all tänkbar service

I Förbos andra etapp i Kongahälla byggs ett punkthus i 8 våningar med 31 hyresrätter och fin utsikt i anslutning till Bäckparken.

Förbo bygger nu sin andra etapp i området Kvarteret Kransen som ligger alldeles bredvid Förbos första kvarter Kv Kronan på Torpe gränd. Här blir det 31 yteffektiva hyresrätter i storlekar från 1 rok upp till 4 rok vilket passar alla åldrar, ung som gammal. Vi bygger på ett sätt som gör det möjligt för många att bo kvar i sitt hem trots att förutsättningarna förändras och behovet av god tillgänglighet ökar.

Samtliga lägenheter kommer ha balkong, uteplats eller terrass. På taket kommer det finnas en gemensam takterrass där man kan umgås och njuta av den fina utsikten i området.

Lev miljösmart i Kongahälla

I Kongahälla har det funnits en stark miljöprofil sedan starten av projektet. Här är det nära till kollektivtrafik - i direkt anslutning till området ligger Kungälvs nya resecentrum. Med den gemensamma bilpoolen och det stora antalet cykelparkeringar kommer det vara enkelt att leva miljösmart. Som hyresgäst hos Förbo får du ett års gratis medlemsskap i bilpoolen.

Det blir miljövänliga avfallslösningar med en gemensam sopsug i området och sopsortering i anslutning till bostaden. 

Precis bredvid bostäderna i Kongahälla finns Kungälvs nya köpcentrum ”Kongahälla shopping” med 37 000 kvm shopping- och restaurangyta.

 

Adress: Torpe gränd 

Antal lägenheter: 31 lägenheter

Storlekar: 
5 st 1 rok, 34 kvm
12 st 2 rok, 55 kvm
12 st 3 rok, 77 kvm
2 st 4 rok, 91 kvm
Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Alla planlösningar >>

Start uthyrning: September 2018

Inflyttning: Januari/februari 2019

Övrigt: Läs mer om arbetet med att utveckla stadsdelen Kongahälla på Kungälvs kommuns hemsida.

Mer att läsa under Kongahälla, Kv Kransen, Kungälv