Gå direkt till innehåll

BO MODERNT och bekvämt NÄRA SERVICE

I Landvetter centrum bygger vi Landevi gårdar. Här har du både service, natur och kommunikationer på nära avstånd. Och räcker inte det så tar du dig in till Göteborg på 15 minuter. 

I fyra huslängor bygger vi 102 yteffektiva lägenheter på 1 till 4 rum och kök. Alla lägenheter har ljusa ytskikt och trägolv. Köket är vitt från Marbodal och det finns en diskmaskin. 1 rok samt 2 rok 51 kvm har en kombinerad kyl och frys, övriga lägenheter har en fristående kyl och fristånde frys. Badrummet är helkaklat och har duschväggar och i varje lägenhet finns en egen tvättmaskin och torktumlare (de mindre lägenheterna har en kombinerad tvättmaskin och torktumlare). Varje lägenhet har tillgång till ett förråd, antingen i lägenheten eller på vinden.

 

Bild kök Landevi gårdar

Bild vardagsrum Landevi gårdar

Bild exteriört Landevi gårdar

Bild exteriört Landevi gårdar

Husen byggs i tegel i två olika naturfärger. Alla lägenheter har en balkong eller egen uteplats. Det kommer att finnas en gemensam gård med pergola och sittplatser och möjlighet till parkering precis utanför. Mellan husen kommer en ny gårdsgata att anläggas, som kommer att binda ihop centrum med den kommande Landeviparken.

Välkommen till Landvetter

I Landvetter centrum har du nära till både service, Göteborg och hela världen. I centrum hittar du det nybyggda resecentrumet, där det avgår bussar som tar dig till Göteborg på ca 15 minuter. Här finns det också ett nybyggt kulturhus där du kan låna böcker, lyssna på musik, delta i samtal och föreläsningar eller uppleva scenkonst av olika slag. Det finns en stor mataffär, klädbutiker, bageri, bank, gym med mera. Och strax utanför går riksväg 40 som tar dig enkelt till både Göteborg, Borås eller Landvetter flygplats.

Är du intresserad?

Lägenheterna på Landevi gårdar är nu uthyrda och ingen ny lägenhet kommer ut till uthyrning förrän någon nuvarande hyresgäst säger upp sitt kontrakt. För att söka en lägenhet behöver du vara registrerad som kund hos oss, är du inte redan registrerad så registrerar du dig här. Den i kön med flest poäng kommer att få ett erbjudande om respektive lägenhet.