Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Bo centralt i Mölnlycke

Mitt på Råda torg så centralt man bara kan bo har vi byggt ett hus med 18 lägenheter.

Huset 

Huset består av två huskroppar som förbinds med trapphuset. Den ena huskroppen har fyra- och den andra har fem våningsplan. I bottenvåningen kommer vi på Förbo att ha vårt huvudkontor. Förbovärdskontoret dit våra hyresgäster vänder sig med serviceordrar och frågor kring sitt boende ligger fortfarande i Höghuset på torget.

På taket blir det sedum för den gröna känslans skull. Alla lägenheter får balkong, till en av lägenheterna blir det även en altan. I trapphuset ligger förråden, en till varje lägenhet. Praktiskt placerat i nära anslutning till lägenheten.

Lägenheterna 

Öppna planlösningar ger välplanerade ljusa lägenheter. Parkett i hela lägenheten ger en fin känsla. Diskmaskin i lägenheterna på 3 rum och kök i resten är det förberett för. Badrummet har kakel på väggarna och klinkers med comfortvärme på golvet. 

Området 

I Mölnlycke centrum finns allt du behöver. Huset är perfekt placerat. Lugnt och skönt inne på torget, du tar några steg ut från torget så är du mitt i Mölnlyckes puls. Där finns alla affärer du kan behöva, såväl livsmedelsaffärer som affärer med kläder och flärd. Det finns ett kulturhus med bibliotek, där förekommer även utställningar.

Kommunikationer

Det är bra kommunikationer till och från Mölnlycke. Det går både snabbussar och tåg.