Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

På Skinnefjäll byggde vi sex nya lägenheter

Det känns väldigt roligt att få fler lägenheter i området. I hela Mölnlycke finns en brist. Det är många sökande till alla våra lägenheter därför känns det extra roligt att få ett tillskott.

Huset 

Tidigare har här varit en förskola, men när kommunen sade upp avtalet tog Förbos styrelse beslut om att bygga om till lägenheter. Det blir sammanlagt sex lägenheter på 2 respektive 3 rum och kök. 

Området 

Skinnefjäll är ett uppskattat område som ligger en liten bit från centrum, men ändå med gångavstånd dit. Naturen har bevarats runt omkring men även mitt i området finns en skogsdunge. 

I anslutning till huset kommer en gemensamhetsyta att göras iordning. Det blir en bänk utefter fasaden där det tidigare stod ett lekhus. Här räknar vi med att man ska sitta och njuta, särskilt mycket på våren. En liten grillplats är också meningen att det ska finnas..

Lägenheterna 

Lägenheterna får i princip samma planlösning som de andra lägenheterna i huset. Öppningen in till köket blir något större och ger ett lite luftigare intryck. Det blir parkett i hela lägenheten. I badrummen blir det duschväggar i glas.

Till samtliga lägenheter finns balkong eller uteplats.

Förråd finns inne i trapphuset.