!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Bo bekvämt mitt i småhusidyllen

Mitt i Skogsgläntan, i ett av våra populära bostadsområden, bygger vi tio nya lägenheter.

Huset
Tidigare har här varit förskola, men när kommunen beslutade sig för att lägga ner förskolan tog Förbos styrelse beslut om att bygga om till lägenheter. Det blir 10 lägenheter på 1-4 rum och kök.

Området

Skogsgläntan är ett småhusområde med rad- och parhus byggda runt smågårdar. På gården finns utrymme för samvaro. Bänkar och grill samt lek för barnen. Området är bilfritt. Du behöver ingen bil när du bor här, det är bra kommunikationer till Mölnlycke centrum och även till Göteborg. En kvarts promenad så är du i centrum. En kort promenad åt andra hållet så hittar du skogen och badplatsen.

Lägenheterna
Öppna planlösningar ger välplanerade ljusa lägenheter, några av lägenheterna får dessutom extra högt i tak. Parkett i hela lägenheten förutom straxt innanför dörren där det blir klinkers. Diskmaskin i lägenheterna på 3 och 4 rum och kök, i de andra är det förberett för. Badrummet har kakel på väggarna och plastmatta på golvet.

Uteplats in mot den trivsamma innegården, till vissa av lägenheterna som ligger i souteränghusdelen blir det även balkong.

Ett litet kallförråd utanför entrén där du kan samla dina krukor och vinterdäck. Ytterligare ett förråd i källaren.

Adress: Skogsgläntan

Ort: Mölnlycke

Antal lägenheter: 10

Storlekar och hyror:
1 st, 1 rok, 39 kvm, ca 5.880 kr/mån
6 st 2 rok, 56 kvm,ca 7.600 kr/mån
2 st 3 rok, 77 kvm,ca 9.600 kr/mån
1 st 4 rok, 91 kvm, ca 10.500 kr/mån

Inklusive värme och en beräknad förbrukning av varmt och kallt vatten. Individuell mätning sker av vattnet.
Byggstart: våren 2013

Inflyttning: december 2013

Arkitekt: QPG arkitekter

Alla uppgifter är preliminära och kan komma att ändras.