Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Med närhet till både natur och service

Med grönskan utanför fönstren och i direkt anslutning till det befintliga bostadsområdet Säteriet i Mölnlycke har vi byggt 51 hyresrätter i det nya kvarteret Tallspinnaren. Ett efterfrågat tillskott till ett mycket populärt bostadsområde.  

Det nya huset ligger direkt i anslutning till det befintliga bostadsområdet Säteriet, ett område som under några år har genomgått en stor renovering och fått en modern kostym. Nybyggnationen har fått färger som smälter fint in i det befintliga området.

Bekvämt boende

Det är parkett i hela lägenheten och ljusa släta väggar. Badrummet är helkaklat med klinker, duschväggar samt egen tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. I köket finns det en diskmaskin och hällspis. Alla lägenheter har balkong eller egen uteplats. I källarplanet kommer det att finnas ett förråd tillhörande varje lägenhet. Det kommer också finnas möjlighet att hyra parkeringsplats i nära anslutning till huset. 

Arkitektens ord om huset 

Arkitektoniskt påminner formen om en klassisk herrgårdsbyggnad med flyglar (sidobyggnader) som binds samman av en huvudbyggnad så att en gårdsplan bildas i mitten. På så sätt får byggnaden en tydlig orientering med ryggen mot Platåvägen och famnen riktad mot solen, ekarna och den lilla gläntan som utgör innergården.

Nära till allt

Säteriet ligger nära Göteborg med goda bussförbindelser ca 10 minuter från Korsvägen. Runt området finns fina promenadvägar och vacker natur. Under våren lyser vitsippebackarna vita runtomkring. På ca 20 minuter promenerar man ner till Mölnlycke centrum där det mesta finns inom service. I området bygger vi även en aktivitetspark, med bland annat lekplats, odling och träningsutrustning. På Säteriet finns både förskola och en låg- och mellanstadieskola.  

Är du intresserad?

Alla lägenheter i Tallspinnaren är nu uthyrda!