!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Stommen 

Flerfamiljshus i centrala Landvetter med loftgångar. Barnvänligt område med närhet till Landvetter centrum med service i form av livsmedelsaffär, post, apotek och vårdcentral. I centrum finns även skola. 

Nära Landvetter centrum ligger Stommen, ett populärt område som stod inflyttningsklart 1970. Husen är i två våningar med loftgångar och inrymmer 1-3 rum och kök. I Stommen finns en samfällighet och därmed ett samarbete mellan Förbo och föreningen för radhusen i området. Två gånger om året har man gemensamma städdagar. 

Här har många bott länge, det är ett område man trivs i, det är bekvämt och nära till det mesta. De som bor i markplan har en egen täppa att njuta av. De som bor en våning upp har balkong. Det är barnvänligt och inga bilar - bara gångvägar nära husen.
 
Tvättstugorna ligger i separata hus.

Har du bil parkeras den på förhyrd öppen parkering eller i garage.
 
En större renovering av fasader och loftgångar planeras att sätta igång under 2017 och kommer att pågå under ett antal år. 

Adress
Norra- och Södra Stommen 

Karta
Karta över området (pdf) >>

Varmhyra
1 rok: 4.094-5.186 kr
2 rok: 5.168-6.640 kr
3 rok: 6.074-7.587 kr
 

Fritid och service
Det är nära till skogar att vandra och plocka svamp i och Landvettersjön har en fin badplats.

I Landvetter centrum finns det mesta man kan behöva. Flera stora livsmedelsbutiker, några restauranger, apotek och vårdcentral. Ett stort resecentrum som är certifierat enligt Green Building invigdes i januari 2012. I januari 2015 invigdes Landvetters kulturhus som inrymmer förutom bibliotek även Kulturskolan. Ett stort utbud av idrottsföreningar täcker upp de flesta områden.

Kommunikationer
Röd express går in till Korsvägen på 16 minuter. Det går även bussar till Rävlanda, Partille Mölnlycke och Bollebygd. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg
Det finns flera daghem i Landvetter. Alla grundskolans stadier finns i Landvetter. Närmaste gymnasieskola finns i Mölnlycke. Läs mer på www.harryda.se

  • Nära centrum 

  • Passar äldre och yngre

  • Nära kommunikationer