Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Lindkullen

Lindkullen är radhusområdet för dig som inte behöver något större än 4 rum och kök. Ett mycket omtyckt område med god grannsämja och trevlig utemiljö. 

En liten promenad från Skogsgläntan ligger Lindkullen. Detta är ett ombonat, kuperat område med mycket grönska. Lindkullen, med lugna villaområden runt omkring, passar perfekt för barnfamiljer. Här finns två små radhusområden med adress Flädervägen och Videvägen. Lägenheterna är på 2-4 rum och kök. 

Flädervägen

21 lägenheter i en eller tvåplans radhus. Husen, som var inflyttningsklara 1987, är röda. Samtliga hus har balkong eller uteplats. Alla lägenheter har egen ingång och eget förråd. Tvättstugan ligger i en separat byggnad.

Mitt i området finns en liten lekplats. 

Har du bil parkeras den på en förhyrd öppen parkering i anslutning till området eller i garage som ligger på Videvägen. 

Videvägen

Området är något större än Flädervägen med sina 38 lägenheter. Även detta var inflyttningsklart 1987. Husen är i ett eller två plan och alla lägenheter har egen ingång. 

På Videvägen finns en mysig liten lekplats. Förråd finns till alla lägenheter. Tvättstugan ligger i en separat byggnad.

Till skillnad från Flädervägen finns förutom parkering vid entrén och garage ett antal eftertraktade parkeringar inne på gården.

Adress

Flädervägen och Videvägen 

Karta

Karta över området (pdf)

Kallhyra 

2 rok: 6 131 - 7 001 kr
3 rok: 7 092 - 8674 kr
4 rok: 8 659 - 9 847 kr

Centrum

I Mölnlycke centrum hittar du livsmedelsbutiker, banker, vårdcentral med apotek, kulturhus med bibliotek och stickcafé samt ett tjugotal andra butiker. På bekvämt avstånd ligger Rådasjön med en badplats för soliga sommardagar. Vill du inte ta dig till Mölnlycke centrum för att handla din mat så finns en ICA butik vid Skogsgläntan. 

Fritid

Det finns fina promenadvägar och löpslingor i närområdet. På sommaren finns flera sjöar bland annat Örtjärn inte allt för lång bort för ett dopp.

Kommunikationer

Till Mölnlycke centrum är det drygt två kilometer. Till Korsvägen tar det cirka en kvart med bil och något längre med Grön express. En busshållplats finns en kort promenad bort utefter Benarebyvägen. Från Mölnlycketerminalen går bussar både till Mölndal, Göteborg, Borås och Kungälv. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

I kommunen finns ett stort antal kommunala grundskolor med olika inriktningar och årskurser. Här finns även den populära gymnasieskolan, Hulebäcksgymnasiet med elever från hela Göteborgsregionen. Läs mer och fördjupa dig på kommunens hemsida: www.harryda.se