Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Herr Arnes GATA

Ett hus för dig som värdesätter bekvämlighet, bra miljöval, hög kvalitet, och närhet till stadens utbud av affärer och kultur. Det är endast en kort promenad till stadskärnan. 

Centralt i Kungälv ligger Herr Arnes gata, döpt efter Selma Lagerlöfs romanfigur. Det var i dessa krokar författaren satt och skrev sin bok. 

2009 stod det sex våningar höga huset inflyttningsklart. Lägenheterna har öppen planlösning, huset har bra tillgänglighet och ligger centralt så det passar väldigt bra för såväl gammal som ung. Stora fina balkonger eller uteplats till samtliga lägenheter. 

Tvättstugan ligger i bottenplan och är utrustad med elektroniskt bokningssystem. Uppskattat av många. Kallförråden ligger i en separat byggnad alldeles i anslutning till entrén. Har du bil finns öppen bilplats att hyra.

Adress

Herr Arnes gata 6

Karta

Karta över området (pdf)

Varmhyra 

1 rok, 40 kvm: 7 530 kr - 7 848 kr
2 rok, 63 kvm: 10 098 kr - 10 918 kr
3 rok, 74 kvm: 11 363 kr - 12 115 kr

Fritid och service

I Kungälvs centrum finns allt du kan tänkas behöva av affärer och restauranger. Bara ett kvarter bort från Herr Arnes gata ligger Mimers hus som innehåller, förutom ett gymnasium, Mimer kulturhus med teater, bibliotek, café och utställningar. Motionscentret Kotten invigdes 2015 och är ett center för motion och friluftsliv. För den som gillar att bada finns både hav, insjöar och inomhusbad i kommunen.

Kommunikation

Mellan Herr Arnes gata och centrum ligger busstorget. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Mer information om skola och barnomsorg hittar du på www.kungalv.se