Koön - Myren 

Påbergsknallen ovanför husen på Bohusgatan ligger radhusområdet Myren med en hänförande utsikt. De 23 lägenheterna stod inflyttningsklara år 1993. 

Området är perfekt för dig som längtar efter hav och klippor, men inte vill bo på en ö. Det är barnvänligt då få bilar har anledning att köra in i området, endast de som bor här. En lekplats för de mindre barnen finns.
 
Till samtliga lägenheter hör antingen balkong eller uteplats. De större lägenheterna är i två plan och har både uteplats och balkong.

Förråd finns till alla lägenheter och har du bil finns det möjlighet att hyra öppen parkering eller garage.

Adress
Myren

Karta
Karta över området (pdf) >>

Kallhyra
2 rok: 5.615-6.175 kr
3 rok: 6.406-7.156 kr
4 rok: 7.587-7.796 kr
 

Fritid och service
Runt Myren finns fina promenadvägar, en av vägarna vid Myren går ner till Koöns centrum. På Koön finns en livsmedelsaffär och bankomat, på Marstrandsön finns flera butiker, restauranger och kaféer. Särskilt på sommaren då ön lockar många turister.
 
2012 invigdes Strandverket på Marstrands ön som är en populär konsthall belägen i den gamla fortifikationen Södra Strandverket, en försvarsanläggning. Här pågår under stora delar av året spännande utställningar. Förutom kultur i form av konst, arrangeras välbesökta seglingstävlingar och det finns fina promenadvägar runt ön och badplatser att besöka.

Kommunikationer
Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg
På ön finns en skola som täcker från förskoleklass till och med årskurs 6. Läs mer på www.kungalv.se

  • Modernt radhusboende 

  • Nära havet

  • Vid sommarparadiset Marstrand

Myren Marstrand
Myren Marstrand