!

I helgen drabbades ett av våra bostadsområden i Lindome av en omfattande brand. Vi på Förbo inriktar oss nu framför allt på att stötta våra hyresgäster som drabbats av denna svåra situation. Du kan läsa mer om vad som har hänt och vad som gäller här. Branden på Tåbrovägen

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Koön - Myren

På bergsknallen ovanför husen på Bohusgatan ligger radhusområdet Myren med en hänförande utsikt. De 23 lägenheterna stod inflyttningsklara år 1993. 

Området är perfekt för dig som längtar efter hav och klippor, men inte vill bo på en ö. Det är barnvänligt då få bilar har anledning att köra in i området, endast de som bor här. En lekplats för de mindre barnen finns.
 
Till samtliga lägenheter hör antingen balkong eller uteplats. De större lägenheterna är i två plan och har både uteplats och balkong.

Förråd finns till alla lägenheter och har du bil finns det möjlighet att hyra öppen parkering eller garage.

Adress

Myren

Karta

Karta över området (pdf)

Kallhyra

2 rok: 5.615-6.175 kr
3 rok: 6.406-7.156 kr
4 rok: 7.587-7.796 kr

Fritid och service

Runt Myren finns fina promenadvägar, en av vägarna vid Myren går ner till Koöns centrum. På Koön finns en livsmedelsaffär och bankomat, på Marstrandsön finns flera butiker, restauranger och kaféer. Särskilt på sommaren då ön lockar många turister.
 
2012 invigdes Strandverket på Marstrands ön som är en populär konsthall belägen i den gamla fortifikationen Södra Strandverket, en försvarsanläggning. Här pågår under stora delar av året spännande utställningar. Förutom kultur i form av konst, arrangeras välbesökta seglingstävlingar och det finns fina promenadvägar runt ön och badplatser att besöka.

Kommunikationer

Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

På ön finns en skola som täcker från förskoleklass till och med årskurs 6. Läs mer på www.kungalv.se