Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Drängsered 

På en höjd ovanför Sävelången ligger Drängseredsvägen - ett kuperat och trevligt radhusområdet med 42 lägenheter. Barnvänligt och naturnära.

1988 stod området inflyttningsklart och då flyttade flera barnfamiljer in. Även idag bor många barnfamiljer här som uppskattar närheten till naturen. Alla har en mysig trädgård med uteplats som du kan forma efter eget intresse. En trevlig lekplats ligger mitt i området så det är lätt att ha god uppsikt över barnen.

Carport med förråd ingår i hyran. Vissa carportar ligger i nära anslutning till husen andra en bit ifrån. 

Adress

Drängseredsvägen

Karta

Karta över området (som pdf)

Kallhyra

2 rok: 6 490 - 7 541 kr
3 rok: 7 507 - 8 210 kr
4 rok: 8 660 - 9 697 kr

Fritid och service

Det är gångavstånd till Floda centrum och station, ca 1 kilometer. I centrum hittar du apotek, bank, bibliotek och dagligvaruhandel. Lerum är inte långt borta och där finns Vattenpalatset och teater samt stort affärscentra. 

Floda samhälle ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelången och har många fina bad- och fiskesjöar. Nääs ekhagar är ett naturreservat skyddat sedan 2002.Det ligger strax öster om Sävelången och ingår i en större lövskogstrakt. De gamla grova ekarna kopplas till en speciell fauna. Mellan Nääs och Floda station finns fina promenadvägar.

Kommunikationer

På stationen i Floda stannar pendeltåget som tar dig snabbt till Göteborg i väster och Alingsås i öster. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Läs mer på www.lerum.se