!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Drängsered 

På en höjd ovanför Sävelången ligger Drängseredsvägen - ett kuperat och trevligt radhusområdet med 42 lägenheter. Barnvänligt och naturnära.

1988 stod området inflyttningsklart och då flyttade flera barnfamiljer in. Även idag bor många barnfamiljer här som uppskattar närheten till naturen. Alla har en mysig trädgård med uteplats som du kan forma efter eget intresse. En trevlig lekplats ligger mitt i området så det är lätt att ha god uppsikt över barnen.

Carport med förråd ingår i hyran. Vissa carportar ligger i nära anslutning till husen andra en bit ifrån. 

Adress
Drängseredsvägen

Karta
Karta över området (som pdf) >>

Kallhyra
2 rok: 5.426-6.122 kr
3 rok: 6.254-7.161 kr
4 rok: 7.184-8.386 kr

 
Fritid och service
Det är gångavstånd till Floda centrum och station, ca 1 kilometer. I centrum hittar du apotek, bank, bibliotek och dagligvaruhandel. Lerum är inte långt borta och där finns Vattenpalatset och teater samt stort affärscentra. 

Floda samhälle ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelången och har många fina bad- och fiskesjöar. Nääs ekhagar är ett naturreservat skyddat sedan 2002.Det ligger strax öster om Sävelången och ingår i en större lövskogstrakt. De gamla grova ekarna kopplas till en speciell fauna. Mellan Nääs och Floda station finns fina promenadvägar.

Kommunikationer
På stationen i Floda stannar pendeltåget som tar dig snabbt till Göteborg i väster och Alingsås i öster. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg
Läs mer på www.lerum.se

  • Boende med egen trädgård 

  • Lugnt

  • Gångavstånd till pendel

Drängseredsvägen

Drängseredsvägen