Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Hyltorna 

På Mårdvägen bor du naturskönt och mitt i ett villaområde. Det är endast 2 kilometer till Floda centrum och 3 kilometer till stationen. Närmre om du går eftersom du då kan snedda genom områden.

Området består av 34 parhus, några i två plan, och inflyttningen var år 1991. Alla lägenheter har en egen uteplats medan en del av husen i två plan har både uteplats och balkong. På Mårdvägen är idealiskt att bo för barnfamiljer. Det finns en fin lekplats för barnen och bilarna stannar utanför området.

Inom området finns en kvartersgård med välutrustad tvättstuga och en samlingslokal som du kan hyra för större kalas.

Till lägenheten hör en carport som ingår i hyran. 

Adress

Mårdvägen 

Karta

Karta över Hyltorna (som pdf)

Kallhyra

2 rok: 5 972 - 6 783 kr
3 rok: 7 351 - 7 855 kr
4 rok: 9 550 - 9 633 kr
5 rok: 10 627 - 11 266 kr

Fritid och service

I Floda centrum hittar du apotek, bank, bibliotek och daglivaruaffär. Till Lerum är det ca 7 kilometer och där finns en gymnasieskola, teater och ett stort utbud av social service.

Floda samhälle ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelången och har många fina bad- och fiskesjöar. Det är också nära till svampskogen. Nääs ekhagar är ett naturreservat skyddat sedan 2002.Det ligger strax öster om Sävelången och ingår i en större lövskogstrakt. De gamla grova ekarna kopplas till en speciell fauna. Mellan Nääs och Floda station finns fina promenadvägar.

Kommunikationer

Pendeltåget som går till Göteborg och Alingsås stannar vid Floda station. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Läs mer på www.lerum.se