Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Rödhakevägen och trastvägen 

På Rödhakevägen och Trastvägen har vi radhus och flerfamiljehus i ett trevligt villaområde ungefär tre kilometer från centrum. 

Norr om Sävelången på Rödhake- och Trastvägen har vi ett trevligt område med sex parhus, vissa i två plan och tre stycken mindre flerfamiljshus. Det är sammanlagt 30 lägenheter, år 1968 stod flerfamiljshusen inflyttningsklara, och år 1988 var det dags för parhusen. Till samtliga lägenheter hör antingen balkong eller en uteplats. Det finns en liten lekplats i området samt en plats för gemenskap där du kan sitta ner och även använda den fasta grillen.

Lägenheterna på Trastvägen är handikappsanpassade så där vänder vi oss i första hand till dig som har det behovet. Övriga lägenheter kan vem som så önskar, gammal eller ung hyra och bo i. 

Tvättstugan hittar du i ett av husen men förråd hittar du i källaren i respektive hus. Parhusen har förråd i anslutning till husen.

Parkering finns att hyra med eller utan el.

Adress

Rödhakevägen och Trastvägen

Karta

Karta över området (pdf)

Kallhyra/varmhyra

1 rok: 4 577 - 5 294 kr
2 rok: 6 014 - 7 137 kr
3 rok: 6 973 - 8 324 kr
4 rok: 9 178 - 9 770 kr

Fritid och service

Det är ca 1 kilometer till Floda centrum där du hittar apotek, bank, bibliotek och daglivaruaffär. Lerum är inte långt borta och där finns Vattenpalatset och teater samt stort affärscentra.

Floda samhälle ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelången och har många fina bad- och fiskesjöar. Nääs ekhagar är ett naturreservat skyddat sedan 2002. Det ligger strax öster om Sävelången och ingår i en större lövskogstrakt. De gamla grova ekarna kopplas till en speciell fauna. Mellan Nääs och Floda station finns fina promenadvägar.

Kommunikationer

Det är gångavstånd till Floda station, ca 3 kilometer. Vid stationen stannar pendeltåget som snabbt tar dig till Göteborg och Alingsås. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Läs mer på www.lerum.se