Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

lundbyvägen 

Välkommen till Lundbyvägen i Gråbo och vårt nya loftgångshus i ett naturnära område.

Inte långt från Gråbo centrum ligger vårt område på Lundbyvägen. Det består av ett modernt tvåvåningshus i trä med 20 nybyggda lägenheter.

I huset finns ettor, tvåor och treor där lägenheterna på markplan har uteplats. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare, i flertalet finns även diskmaskin. I badrummet finns värmegolv i alla lägenheter.

Både bilparkering och cykelparkering finns i anslutning till lägenheterna. Bredvid ligger flera boulebanor och grönytor. I området finns både förskolor och grundskolor med årskurs F-9. Apotek, restauranger, vårdcentral och matbutik finns i närområdet liksom busstationer där expressbussen tar dig in till Göteborg på ungefär 45 minuter. 

Adress

Lundbyvägen 41A-45E

Karta

Karta över området (som pdf) 

Varmhyra

1 rok, 34 kvm: 6 340  - 6 579 kr
2 rok, 70 kvm: 10 198 - 10 436 kr
3 rok, 78 kvm:  11 338 - 11 576 kr

Fritid och service

I Gråbo centrum hittar du bland annat matvarubutik, pizzeria, bankomat och bageri. På Lundbyvägen ligger en vårdcentral.

Sjön Mjörn alldeles i närheten bjuder på bad och här finns belyst cykelväg längs gamla stambanan. Cykelvägen leder dig till Lerum och skogen ligger bara runt knuten. För dig som spelar golf är det inte långt till golfbanan Stora Lundby. 

Kommunikationer

Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Läs mer på www.lerum.se