!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Segerstaden 

Segerstadsvägen är ett centralt beläget bostadsområde i tvåvåningshus.

Ett stenkast från Gråbo centrum ligger Segerstadsvägen. Ett område med 140 lägenheter som stod inflyttningsklart år 1968. 

Segerstadsvägen 1, 5, 6, 7 är stenhus i två våningar med trappuppgång. De flesta av lägenheterna har balkong. Övriga hus i området är tvåvånings loftgångshus. Lägenheterna i bottenplan har uteplats och de en våning upp balkong. Alla åldrar kan trivas med att bo på Segerstadsvägen. Det är nära till såväl affärer och kommunikationer som till skolor och idrottsplatser.

En större lekplats samt en boulebana finns i området. Lägenhetsförråd finns i källaren och den gemensamma tvättstugan finns även den i en av källarna.

Bilen parkerar du utanför området på hyrd p-plats eller garage. 

Adress
Segerstadsvägen 

Karta
Karta över området (som pdf) >>

 Varmhyra inkl. el
1 rok: 3.790-5.824 kr
2 rok: 5.157-7.030 kr
3 rok: 6.544-8.750 kr
4 rok: 7.303-8.269 kr
 

Fritid och service
I Gråbo centrum finns matvarubutik, pizzeria, bankomat och bageri m.m. 

Sjön Mjörn bjuder på bad och fin belyst cykelväg längs gamla stambanan. Cykelväg till Lerum. Skogsnatur där du säkert hittar svamp. Fiske i Mjörn, där gädda och abborre är vanliga i sjön, samt ett gott bestånd av gös och ett sparsamt bestånd av öring finns dessutom. Fiskekort krävs.
 
Lilla Gråborundan är en promenadslinga i centrala Gråbo. Det finns två appar att ladda ner kostnadsfritt i samband med slingan. Den ena innehåller korta historiska berättelser, den andra vänder sig mer till barnen. För dig som spelar golf är det inte långt till Stora Lundby GK.

Kommunikationer
Med Gråbosnabben tar det 34 minuter in till Nils Ericsons terminalen. Med buss 525 är du i Lerum på 19 minuter. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg
Läs mer på www.lerum.se

  • Nära litet köpcenter 

  • Nära sjön Mjörn

  • Bra planerade bostäder

Stenhusen

Loftgångshusen