Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Höjden 

Höjden är ett mycket omtyckt bostadsområde i norra Lerum. 

Detta är det första område Förbo byggde år 1967 efter att bolaget hade bildats. 6 stycken tvåplans loftgångshus med 96 lägenheter. Ett område som passar både barnfamiljen och singelhushållet. Lägenheterna i markplan har egen uteplats och förträdgård. De en våning upp har balkong. 

Mitt i området ligger en stor fin lekplats, där är också en stor öppen yta som gjord för lek. Även en grillplats finns i området. 

Förråden ligger i källaren i två av husen och det finns tre hobbyrum att hyra, men de blir väldigt sällan lediga. Det finns en gemensam tvättstuga. 

Har du bil parkerar du den på förhyrd öppen plats eller i garage, alldeles i kanten av området. 

Adress

Kullgårdsvägen 

Karta

Karta över området (pdf)

Varmhyra

1 rok: 4 674 - 5 235 kr
2 rok: 6 380 - 7 869 kr
3 rok: 7 234 - 8 886 kr

Fritid och service

Alldeles nära området finns fina strövområden badsjöar och vatten att fiska i. Information angående fiskekort och andra aktiviteter finns på kommunens hemsida. Det är skogar rika på bär och svamp för den som gärna tar för sig av vad naturen ger.

I Lerums centrum har du tillgång till allt ett litet samhälle kan erbjuda. Där finns torget med handel, alla affärer du kan behöva samt apotek, vårdcentral, träningsanläggningar och bibliotek.

Kommunikationer

Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Läs mer på www.lerum.se